Popunie voor organisatoren

Speelplekken in Rotterdam

Ben je op zoek naar een locatie om je evenement te organiseren? Of heb je een podium en wil je kijken welke zalen nog meer ruimte bieden aan Rotterdamse artiesten? Daar kunnen wij je bij helpen. Popunie verzamelde een zo volledig en actueel mogelijk overzicht van potentiële speelplekken in de stad, waar Rotterdamse muzikanten aan bod komen.

Optredens organiseren in Rotterdam?

Rotterdam barst van het muzikale talent. En van de locaties waar dit talent een podium krijgt. Popunie zorgt ervoor dat deze twee elkaar kunnen vinden, en voor onder meer financiële, promotionele en organisatorische ondersteuning. Hieronder zie je op welke manier dat gebeurt.

  • Music Support Rotterdam

    Talentontwikkeling en verlevendiging van de stad door meer live muziek staan bovenaan. Popunie heeft hiervoor Music Support Rotterdam ontwikkelt, waarmee je als ondernemer, stichting, broedplaats, label, klein podium, festival of muzikant financieel en inhoudelijk ondersteund kunt worden bij het organiseren van je evenement.

  • Music Support Zuid-Holland

    Organiseer je in de provincie Zuid-Holland events voor lokaal en regionaal talent klop dan bij ons aan voor Popunie Music Support Zuid-Holland.

Crowdfunding

Heb je meer ambities en dromen dan financiële armslag? Denk dan eens aan crowdfunding. Popunie heeft een speciale pagina op de site ingericht voor Rotterdamse muzikale ondernemers. Hier houden we je op de hoogte van de meest recente muzikale crowdfunding-projecten in de regio, en geven we je tips over hoe je het beste zelf crowdfunding van de grond kan krijgen.