Kunnen wij je helpen?

Rotterdam barst van het muzikale talent. Dat zien we graag hier in de stad, maar we bieden muzikanten ook de kans om de rest van de wereld te veroveren. Hieronder zie je op welke manier Popunie dit ondersteunt.

 • Op tour door het buitenland?

  Music Export Rotterdam

  Rotterdam barst van het muzikale talent dat rijp is om de wereld te veroveren. Om de export van Rotterdamse popmuziek een impuls te geven, heeft de Popunie in 2014 Music Export Rotterdam ontwikkeld, een regeling die Rotterdamse artiesten op tour financieel en inhoudelijk ondersteunt.

 • Muziek op jouw podium?

  Music Support Rotterdam

  Talentontwikkeling en verlevendiging van de (binnen)stad door meer live muziek hebben prioriteit in Rotterdam. De Popunie heeft hiervoor de regeling Music Support Rotterdam in het leven geroepen, waarmee je als ondernemer, stichting, broedplaats, label, klein podium, festival, muzikant of evenement financieel en inhoudelijk ondersteund kunt worden door de Popunie.

 • Popunie x Zuid-Holland

  Music Support Zuid-Holland

  Ook in 2017 is Popunie Music Support Zuid-Holland beschikbaar. Podia en festivals in de provincie Zuid-Holland die lokaal en regionaal talent een kans bieden kunnen weer bij de Popunie terecht voor financiële of inhoudelijke ondersteuning.