Popunie voor artiesten

Kunnen wij je helpen?

Het barst van het muzikale talent in Rotterdam en Zuid-Holland. Popunie biedt dit talent graag de kans om zoveel mogelijk te kunnen optreden en de rest van de wereld te veroveren. Hieronder zie je op welke manieren we dit ondersteunen.

  • Music Export Rotterdam

    Om de export van Rotterdamse popmuziek een impuls te geven heeft de Popunie Music Export Rotterdam ontwikkeld, waarmee Rotterdamse artiesten op tour financieel en inhoudelijk worden ondersteund.

  • Music Support Rotterdam

    Om talentontwikkeling en verlevendiging van de stad te bevorderen heeft de Popunie Music Support Rotterdam ontwikkeld. Jaarlijks ondersteunen we rond de 1.000 optredens van Rotterdams talent in de stad. We bieden financieel, promotioneel, programmatisch en inhoudelijk support.

  • Music Support Zuid-Holland

    Podia, festivals, muzikanten en organisatoren in de provincie Zuid-Holland die lokaal en regionaal talent programmeren kunnen een beroep doen op Popunie Music Support Zuid-Holland! Zowel voor financiële als promotionele, programmatische en organisatorische ondersteuning.

Meld je aan bij Popunie

Wil je met jouw band/act gratis opgenomen worden in het Popunie bestand? Dat kan heel eenvoudig en is absoluut de moeite waard! Wij worden met grote regelmaat geraadpleegd door programmeurs, festivals, evenementen, muziekcafés en andere geïnteresseerden. Ook geven we aandacht aan nieuwe releases op deze website.

Wil je optreden in Rotterdam?

Ben je op zoek naar optredens in Rotterdam? Popunie heeft een zo volledig en actueel mogelijk overzicht van potentiële speelplekken in de stad gemaakt. Met dit overzicht hopen we je als muzikant een eindje op weg te helpen door de basisinformatie van de Rotterdamse speelplekken centraal en overzichtelijk te bundelen. Zo kun je zelf aan de slag om optredens te scoren!

Zoek je een plek om te repeteren?

Ben je op zoek naar een repetitieruimte in Rotterdam of omgeving? Popunie kan je daarbij helpen! Wij bieden een zo volledig en actueel mogelijk overzicht van beschikbare oefenruimtes in de regio, zo’n 30 locaties in totaal. Vaak is er ook randapparatuur beschikbaar in deze oefencentra, in sommige gevallen kun je er gebruikmaken van een opnamestudio.

Popunie recensies

T/M maart 2019 schreven we recensies van Rotterdamse albums. Check ze hier!