Music Support Zuid-Holland

Podia, festivals, muzikanten en organisatoren in de provincie Zuid-Holland die lokaal en regionaal talent in de popmuziek programmeren, kunnen in 2024 wederom een beroep doen op Popunie Music Support Zuid-Holland! Per 1 juli 2023 is de maximale bijdrage verhoogd tot € 1.500 per aanvraag.

Zowel de Provincie Zuid-Holland als Fonds 1818 blijven de komende jaren investeren in een gezond en florerend optreedklimaat voor Zuid-Hollandse bands/artiesten! Popunie Music Support Zuid-Holland is één van de belangrijkste onderdelen hiervan. Omdat de beste leerervaring voor musici zoveel mogelijk optreden is en omdat het aantal optredens zeker voor onbekend talent in veel regio’s juist terugloopt. Met Music Support Zuid-Holland draagt de Popunie in 2024 wederom bij aan een levendig optreedcircuit in de provincie met veel live muziek van lokaal talent.

Dit betekent dat podia, festivals, stichtingen et cetera die in 2024 een evenement organiseren met lokale bands/acts een beroep op ons kunnen doen. Zowel financieel, promotioneel, programmatisch en organisatorisch. Let op: de Popunie heeft fair-pay hoog in het vaandel staan en onze bijdrage moet dan ook volledig ten goede komen aan de gages van de optredende regionale muzikanten! De Popunie hanteert hierbij een minimum gage van € 75 per muzikant per optreden.

Check de criteria en het aanvraagformulier en let goed op dat je aanvraag uiterlijk acht weken voor aanvang van het evenement bij de Popunie binnen is.

Bekijk aan welke criteria je moet voldoen
Download het Aanvraagformulier

Het volledig ingevulde aanvraagformulier kun je sturen naar:

Popunie
T.a.v. Martin Scheijgrond
Postbus 21450
3001AL Rotterdam
martin@popunie.nl

Vergeet niet het Music Support logo op al het promotiemateriaal te plaatsen, wanneer de aanvraag gehonoreerd wordt.

DOWNLOAD HET MUSIC SUPPORT ZUID-HOLLAND LOGO (PNG)
DOWNLOAD HET MUSIC SUPPORT ZUID-HOLLAND LOGO (EPS)

Als het project plaatsvindt in het werkgebied van Fonds 1818 (regio Delft, Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Duin- en Bollenstreek en tussenliggende gemeenten) dient ook het Fonds 1818 logo op drukwerk en online media vermeld te worden.

DOWNLOAD HET FONDS 1818 LOGO
DOWNLOAD HET PROVINCIE ZUID-HOLLAND LOGO 

Music Support Zuid-Holland wordt mede mogelijk gemaakt door: