Optreden in Rotterdam?

Ben je op zoek naar optredens in Rotterdam? Daar kan de Popunie je bij helpen. Op deze pagina vind je een zo volledig en actueel mogelijk overzicht van potentiële speelplekken in de stad, waar Rotterdamse muzikanten aan bod komen.

Sommige locaties of evenementen zijn incidenteel van karakter en programmeren één of twee per jaar livemuziek, anderen hanteren een frequenter programmaritme en doen maandelijks of tweewekelijks aan livemuziek. Februari 2023 hebben we de gegevens geupdated van 119 podia en 70 festivals in Rotterdam!

Met dit overzicht hopen we je als muzikant een eindje op weg te helpen door de basisinformatie van de Rotterdamse speelplekken centraal en overzichtelijk te bundelen, zodat je er vervolgens zelf achteraan kunt om optredens te scoren.

Als je er niet in slaagt om de gewenste informatie te verkrijgen kun je contact met ons opnemen, dan kijken wij of we in onze database beschikken over specifieke informatie die jij over de betreffende tent zoekt.

Mocht je zelf podia of festivals zien die ontbreken, onjuistheden signaleren of aanvullingen hebben, geef deze dan alsjeblieft zo snel mogelijk aan ons door. Zo kunnen we deze rubriek samen zo actueel mogelijk houden.