SAMPLR daagt muzikanten, producers en artiesten uit om een muzikale ode aan Rotterdam te doen

SAMPLR daagt muzikanten, producers en artiesten uit om een muzikale ode aan de stad te doen. Laat vóór 9 nov horen waar jij en 010 van gemaakt zijn en maak kans op een prijzenpakket t.w.v.1200,-! Hoe je mee kan doen lees je hieronder.


Rapper/producer Terilekst stelde de afgelopen maanden een samplepack met originele samples van Rotterdamse bodem samen waarmee je als contest deelnemer snel aan de slag kunt. Op 30 november worden de winnaars bekend gemaakt aan de hand van publieksstemmen en het advies van de jury bestaande uit producers Mucky, Optimus en Mark Pattiapon.

De jurywinnaar wint een prijzenpakket incl. studiotijd bij Music Production Academy, verschillende vinyl platen met samples uit de sample pack, een 1-op-1 sessie met producer Mucky en 750 euro te besteden aan music gear. De publiekswinnaar mag voor 250 euro aan music gear uitkiezen. Ook aan de top 10 is gedacht. De top 10 komt in de SAMPLR playlist.

Hoe doe je mee?

Stap 1: Vraag de samplepack aan op samplr-rotterdam.com/sample-pack
Stap 2: Maak vrij van genre een muzikale ode met min. 3 samples uit de pack
Stap 3: Upload de tracklink vóór 9 november op samplr-rotterdam.com/ trackuploads
Stap 4:  Deel de track op je socials met #SAMPLR010 en tag @musicmatters010

View this post on Instagram

? #SAMPLR010 daagt muzikanten, producers en artiesten uit Rotterdam uit om een muzikale ode aan te stad te doen. @terilekst stelde de afgelopen maanden een samplepack samen met originele samples van Rotterdamse bodem. De jurywinnaar wint een prijzenpakket incl. studiotijd bij @musicproductionacademy, verschillende vinyl platen met samples uit de sample pack, een 1-op-1 sessie met producer @muckybeats en 750 euro te besteden aan music gear. De publiekswinnaar mag voor 250 euro aan music gear uitkiezen. Meedoen? ① Download de sample pack op samplr-rotterdam.com ② Maak een track met min. 3 samples vrij van genre ③ Upload de track vóór 9 november samplr-rotterdam.com ④ Deel je ode en het maakproces met #SAMPLR010 en tag @musicmatters010 @markeyzz @djoptimusmusic @sammiesedano @kxcollective @studio.lotte @morabezarecords @demonfuzz_records @pinkmanrecords @mikeredman__official @redrumrecordz ? @ronss #challengealert #rotterdam #muziek #muzikaalerfgoed #muzikanten #producers #artiesten #contest #mirroreffect #musicmatters010

A post shared by Music Matters — Rotterdam ? (@musicmatters010) on

Meer info is te vinden via www.samplr-rotterdam.com/

SAMPLR is een initiatief van Music Matters in samenwerking met KX
Collective en Music Production Academy — mede mogelijk gemaakt
dankzij Pinkman Records, Morabeza Records en DemonFuzz Records.

Releases september 2020