Nieuwe producers-battle: Let The Rhythm Hit ’em!

041Hét nieuwe geluid in de beat-scene, Let The Rhythm Hit em!, brengt producers van hun zolderkamer naar het podium. Discotheek HOOP in Den Haag wordt op vrijdag 10 april dé plek om te zijn voor producers en iedereen die geen genoeg kan krijgen van beats, ritmes en grooves.

Er zal worden afgetrapt met Rhythm Roulette: een bekende producer, Yskid, kiest geblinddoekt drie willekeurige lp’s waarvan hij vervolgens een gloednieuwe beat moet maken. Het publiek kan het proces live volgen.

Tijdens een Beat Battle worden producers uitgedaagd om hun beste beats mee te nemen; de jury luistert aandachtig en analyseert de reacties van het publiek. Na een knock-out wedstrijd bestaande uit 1 tegen 1 battles wordt een winnaar gekozen die met € 250,- naar huis gaat.

De jury zal bestaan uit drie bekende producers: Robin Da Landlord, Ciph Barker en Grote Prijs van Rotterdam 2013 winnaar The Soul Pilot (lees hier een interviewtje met hem). Om alles te ondersteunen is er een line-up van DJ SD en DJ Vinyl Richie (USA). Het event wordt gehost door T-Bone.

Meedoen?
Om je in te schrijven en voor meer informatie over de Beatbattle, stuur een mail naar: hit-em@outlook.com

Extra informatie:
Datum: vrijdag 10 april
Locatie: HOOP, Grote Halstraat 3, Den Haag
Tijden: 19.30 – 23.30 uur
Entree: Gratis (18+ of 16+ met een volwassene)

Voor meer informatie over deze nieuwe danceclub, ga je naar hun Facebook pagina.

Elke en De Bommelband tijdens de live muziekavond van Omroep Zuidplas

Het radioprogramma Taste of Music van Omroep Zuidplas organiseert op zaterdag 21 maart  een vierde live muziekavond met Elke en de Bommelband.

Elkeelke
Geïnspireerd door haar interactie met mensen, schrijft de dromerige Elke van Zevenbergen wonderschone kleine akoestische liedjes. In 2013 won Elke de Grote Prijs van Rotterdam in de categorie singer/songwriter.

De Bommelband
De Bommelband is een Nederlandstalige rhythm & country bluesrock band, die bommelal jarenlang door heel Nederland reist en het laatste jaar echt serieus van zich laat horen. Door de jaren heen heeft de Bommelband een herkenbare eigen stijl ontwikkeld en een vaste schare fans. De Bommelband belooft hun publiek een enerverende avond met een lach en een traan.

Extra informatie
Datum: zaterdag 21 maart
Locatie: ’t Blok, IJsermanpad 1, Nieuwerkerk aan den IJssel
Aanvang: 20.00 u
Entree: € 4,-

Meer informatie vind je in dit Facebookevent.

Bekijk hieronder Elke’s kersverse videoclip van het nummer Stuffed Animals: