Rotterdamse Popweek uitgelicht: vrijdag Harry Merry, Ricky de Sire, DJ Knapzak en vrienden in Roodkapje

LOGO_POPWEEK-webgrootDe eerste Rotterdamse Popweek loopt t/m 17 november en is de enige week die tien dagen duurt! Geïnitieerd en gecoördineerd door de Popunie biedt de Rotterdamse Popweek een aaneenschakeling van popgerelateerde activiteiten, waarbij de stad een week lang bruist van optredens en energie. We lichten vandaag het volgende concert uit: Harry Merry, Ricky de Sire, DJ Knapzak en vrienden in Roodkapje.

Harry Merry bewandelt al sinds de jaren negentig een eigenzinnig en oorspronkelijk muzikaal pad. Het leverde deze Rotterdamse zanger, toetsenist, componist en entertainer in matrozenpak een trouwe fanschare op over de hele wereld.
Lees hier het Harry Merry interview door onze eigen Marel Kroon.

Ricky de Sire (Eric de Boer) maakt sinds begin jaren 80 Nederlandstalige muziek, waarbij hij op soms onverbloemde en soms controversiële wijze de draak steekt met allerlei zaken.

Ricky De Sire – Nevelen Der Toekomst

Extra informatie
Datum: vrijdag 15 november
Locatie: Roodkapje, Teilingerstraat 128, Rotterdam
Aanvang: 21:30 uur
Entree: 6 euro

Het complete programmaoverzicht van de Rotterdamse Popweek vind je hier. Iedereen die actief is op social media, laat wat van je horen via: #rdampopweek #gpr13 en uiteraard #010isTof

Rotterdamse Popweek uitgelicht: vrijdag Vibeslive met The Blues Junkies en Insanity Alert

LOGO_POPWEEK-webgrootDe eerste Rotterdamse Popweek loopt t/m 17 november en is de enige week die tien dagen duurt! Geïnitieerd en gecoördineerd door de Popunie biedt de Rotterdamse Popweek een aaneenschakeling van popgerelateerde activiteiten, waarbij de stad een week lang bruist van optredens en energie. We lichten vandaag het volgende concert uit: The Blues Junkies en Insanity Alert in Club Vibes.

Kom rocken in Vibes met The Blues Junkies: keiharde punkrock door ex-leden van o.a. Bad To The Bone. Ook krijg je deze avond de snoeiharde muziek van Insanity Alert voor je kiezen; de Oostenrijkse band van Kevin Aper.

vibesss
Extra informatie
Datum: Vrijdag 15 november
Locatie: Club Vibes, Westersingel 50a, Rotterdam
Aanvang: Insanity Alert om 21:00 uur en Blues Junkies om 22:00 uur (let op: dit is de goede tijd. Niet de tijd op bovenstaande poster!)
Entree: 4 euro

Het complete programmaoverzicht van de Rotterdamse Popweek vind je hier. Iedereen die actief is op social media, laat wat van je horen via: #rdampopweek #gpr13 en uiteraard #010isTof

Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.