Rotterdamse Popweek uitgelicht: vrijdag Vibeslive met The Blues Junkies en Insanity Alert

LOGO_POPWEEK-webgrootDe eerste Rotterdamse Popweek loopt t/m 17 november en is de enige week die tien dagen duurt! Geïnitieerd en gecoördineerd door de Popunie biedt de Rotterdamse Popweek een aaneenschakeling van popgerelateerde activiteiten, waarbij de stad een week lang bruist van optredens en energie. We lichten vandaag het volgende concert uit: The Blues Junkies en Insanity Alert in Club Vibes.

Kom rocken in Vibes met The Blues Junkies: keiharde punkrock door ex-leden van o.a. Bad To The Bone. Ook krijg je deze avond de snoeiharde muziek van Insanity Alert voor je kiezen; de Oostenrijkse band van Kevin Aper.

vibesss
Extra informatie
Datum: Vrijdag 15 november
Locatie: Club Vibes, Westersingel 50a, Rotterdam
Aanvang: Insanity Alert om 21:00 uur en Blues Junkies om 22:00 uur (let op: dit is de goede tijd. Niet de tijd op bovenstaande poster!)
Entree: 4 euro

Het complete programmaoverzicht van de Rotterdamse Popweek vind je hier. Iedereen die actief is op social media, laat wat van je horen via: #rdampopweek #gpr13 en uiteraard #010isTof

Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Rotterdamse Popweek uitgelicht: vrijdag Delouise in Café de Komedie

LOGO_POPWEEK-webgrootDe eerste Rotterdamse Popweek loopt t/m 17 november en is de enige week die tien dagen duurt! Geïnitieerd en gecoördineerd door de Popunie biedt de Rotterdamse Popweek een aaneenschakeling van popgerelateerde activiteiten, waarbij de stad een week lang bruist van optredens en energie. We lichten vandaag het optreden van Delouise in Café de Komedie uit!

Vorige week presenteerde singer/songwriter Delouise haar album Lay Low in Rotown. Een plaat om in je hart te sluiten en in de koude seizoenen je door te laten verwarmen. Het album kwam tot stand in samenwerking met gitarist/producer Ingmar Spaaij (o.a. Jeroen Kant), Nicky Hustinx (o.a. Eefje de Visser) en Peter Jessen (o.a. Rosa Ensemble). Geïnspireerd door artiesten als Lucinda Williams, Bonnie Raitt en Neil Young neemt Delouise een geheel unieke en eigenzinnige plek in binnen het singer/songwriter genre.

Delouise – I Could Love You Right

Extra informatie

Datum: Vrijdag 15 november
Locatie: Café de Komedie, Schieweg 177, Rotterdam
Aanvang: 18:00 uur
Entree: gratis

Het complete programmaoverzicht van de Rotterdamse Popweek vind je hier. Iedereen die actief is op social media, laat wat van je horen via: #rdampopweek #gpr13 en uiteraard #010isTof