Nieuwe videoclip voor Ricky De Sire

ricky kotersIn september komt  de 7 inch Nevelen Der Toekomst/Mythes Zonder Einde van Ricky De Sire uit via het Rotterdamse YCR-label.

Op deze dubbele A-kant- single spelen Yoshimi!, de helft van Boring Pop en Arpatle mee. Dit is alvast de videoclip!

Ricky De Sire – Nevelen der Toekomst

Voor meer informatie bezoek je de website van Ricky De Sire.

Roots & Routes presenteert: Mixed Roots

mixed rootsSpoken word, muziek, dans en visuals/beeldende kunst komen samen op Mixed Roots. Een uitdagend en vernieuwend concept waarin alle disciplines hun eigen roots meenemen. Roots & Routes Agency lanceert 26 september de eerste editie in het Rotterdamse Podium GROUNDS.

Mixed Roots is een melting pot van jong talent, verschillende culturen en disciplines. De optredende artiesten zijn veelbelovend. Zo is de danscrew Below My Feet onderdeel van deze avond. Deze crew werd 2e bij de nationale danscompetitie HipHopKingz en zijn alle leden afkomstig van de allround dansopleiding Albeda Dans College.

Tussen de vele disciplines door zorgt de band Serelda voor een relaxte sfeer. Een band bestaande uit familieleden en vrienden, zorgen met hun Engelstalige nummers voor een warme en intieme show. Ook zal Buitengewoon aanwezig zijn om de visuals en discipline kunst te verzorgen deze avond.

Dit nieuwe concept heeft als hoofddoel het prikkelen van alle zintuigen. Al met al zorgen de verschillende disciplines voor een afwisselende, dimensionale en onvergetelijke avond!

Roots & Routes scout, coacht en inspireert jongeren die talent hebben op het gebied van muziek, dans of media, en die de ambitie hebben om hier professioneel in te worden. Roots & Routes Agency is het impresariaat van Albeda Dans en Muzikant/Producer College en verzorgt alle stageplekken voor de studenten.  Roots & Routes is in twaalf Europese landen actief.

Komende edities van Mixed Roots:
– Mixed Roots #2 – Vrijdag 25 oktober
– Mixed Roots #3 – Donderdag 28 november

Extra informatie Mixed Roots #1
Datum: Donderdag 26 september
Locatie: GROUNDS, Willem Buytewechstraat 68, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur
Entree: 5 euro (alleen deurverkoop)

Voor meer informatie bezoek je de website of Facebook pagina van Roots & Routes.