Roots & Routes, Music Matters en North Sea Round Town presenteren: Masterclass Bilal

bilalllOp woensdag 3 juli is Bilal weer terug van weg geweest. De Amerikaanse nu-soul ster zal een bijzondere Masterclass geven in Rotterdam aan opkomende artiesten.

Tijdens de Masterclass zal Bilal zijn ervaring in de muziekwereld delen met vocalisten en muzikanten die hetzelfde pad willen bewandelen. Dit gebeurt op uitnodiging van Roots & Routes, Music Matters en North Sea Round Town, in samenwerking met Bird.

De voor een Grammy genomineerde singer/songwriter, muzikant en producer Bilal staat wereldwijd bekend om zijn vocaal bereik, genre-overstijgend werk en indrukwekkende live-optredens. Hij mag Erykah Badu, Janelle Monáe, Q-Tip en Ali Shaheed Muhammed tot zijn fans rekenen en werkte daarnaast samen met o.a. Jay-Z, Beyoncé, Common, Guru, J Dilla, Robert Glasper en The Roots. Afgelopen februari verscheen het soulvolle A Love Surreal, dat Bilal zelf omschrijft als een “musical art gallery”.

Extra informatie
Datum: Woensdag 3 juli
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur / Deur open: 19:30 uur
Entree: 16 euro (vvk) / 19 euro (deur)

Voor meer informatie bezoek je de website van North Sea Round Town of de website van BIRD.

Volg gitaarlessen via Skype

meel1017218_379257118841479_1959886368_nVolgend jaar op een festival willen staan maar geen idee waar te beginnen? En waarom krijg je die vervloekte riff niet onder de knie? Die gast met die lange haren bij jou om de hoek krijgt het wel voor elkaar. In z’n glimmende thuisstudio die bijna altijd leeg staat omdat meneer op ‘tour’ is.

Of, dan kan je zingen maar je durft het podium niet op of staat er bij als een dweil. Of je bandje loopt niet lekker maar niemand weet waar het aan ligt. Of je weet met jezelf en je dromen even geen raad? Misschien is een beetje begeleiding toch geen slecht idee? Hoewel, we willen de deur natuurlijk niet uit. Muzikanten en andere creatiefjes zijn net vampieren soms. Bovendien regent het in Nederland in principe altijd. Instant satisfaction alstublieft! Tijd voor de webcam dus!

Meel en Joris bundelen hun krachten en verrijken de Nederlandse muziekscene als Skype Coaches. Laagdrempelig, persoonlijk en wanneer JIJ wil, zonder de deur uit te hoeven! Meel in de vorm van bandmanagement, talentontwikkeling en persoonlijke coaching en Joris als gitaardocent. Beiden hun strepen wel verdiend in het ‘vakgebied’ en nog steeds rock ‘n rollende als een malle!

Doelgroep: beginnende en gevorderde muzikanten, bands, performers en creatieve geesten op zoek naar wat begeleiding en inspiratie.

PND MeelMeel

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en tarieven of volg Joris Dirks Skype Guitar Lessons op Facebook! Voor informatie over de bandcoaching van Meel bezoek je haar Facebook pagina.

Skype ID: guitarlessonskype. Nog geen Skype account? Maak er hier een aan.