Metro en North Sea Round Town geven miniconcert van zangeres Ntjam Rosie weg

ntjamrosie-2Metro en jazzfestival North Sea Round Town geven iets bijzonders weg, namelijk een huiskamerconcert van niemand minder dan rising star Ntjam Rosie. Samen met pianist Alexander van Popta of gitarist Jorn Ten Hoopen komt ze misschien wel bij jou een miniconcert van twee keer twintig minuten geven.

Deze bijzondere prijs geven ze weg in aanloop naar het North Sea Jazzfestival, waarvan North Sea Round Town de muzikale opwarmer is.

De Rotterdamse Ntjam Rosie (30) timmert momenteel flink aan haar muzikale carrière. Haar zwoele en soepele jazzmuziek combineert het beste van twee continenten, Afrika en Europa. Eind maart bracht ze haar derde studioalbum At The Back of Beyond uit, een album dat door muziekkenners uitermate positief werd ontvangen.

Winnen?
Wil jij Ntjam Rosie in je huiskamer? Stuur ons een mail op rotterdam@metronieuws.nl en laat hen weten waarom jij de leukste en muzikaalste huiskamer van Rotterdam hebt. Voorwaarden om mee te doen zijn dat je in Rotterdam woont en je huiskamer ergens tussen 28 juni en 14 juli, als ook North Sea Round Town plaatsvindt vrij kan maken.

Masterclass singer/songwriter in Portugal

portugal Van 30 juni t/m 7 juli heb je de mogelijkheid om mee te gaan naar Portugal voor de masterclass singer/songwriter van zangdocent Hartog en musicus/pianist Valentijn Steenhuis. Wat je kan verwachten is workshops zingen, muziek maken, schrijven en performen. Zomers relaxen, heerlijk eten en genieten van de natuur op eco-landgoed Dominio Vale do Mondego in Portugal.

Het totale arrangement duurt 8 dagen, van zondag 30 juni tot en met zondag 7 juli. De Masterclass is gedurende 5 dagen van maandag t/m vrijdag. Deze is bedoeld voor gevorderden en amateurs die de fijne kneepjes van het singer/songwriter vak verder willen doorgronden. De organisatie gaat er vanuit dat men al serieus bezig is en een instrument bespeelt. Hartog Eysman is de hoofddocent. In vier sessies werkt hij aan o.a. songwriting, tekst, zangtechniek en performance.

Interesse? Voor vragen en reserveringen mail je naar: info@dominiovaledomondego.com.

Voor meer informatie bezoek je de website van Dominio Vale do Mondego.