Volg gitaarlessen via Skype

meel1017218_379257118841479_1959886368_nVolgend jaar op een festival willen staan maar geen idee waar te beginnen? En waarom krijg je die vervloekte riff niet onder de knie? Die gast met die lange haren bij jou om de hoek krijgt het wel voor elkaar. In z’n glimmende thuisstudio die bijna altijd leeg staat omdat meneer op ‘tour’ is.

Of, dan kan je zingen maar je durft het podium niet op of staat er bij als een dweil. Of je bandje loopt niet lekker maar niemand weet waar het aan ligt. Of je weet met jezelf en je dromen even geen raad? Misschien is een beetje begeleiding toch geen slecht idee? Hoewel, we willen de deur natuurlijk niet uit. Muzikanten en andere creatiefjes zijn net vampieren soms. Bovendien regent het in Nederland in principe altijd. Instant satisfaction alstublieft! Tijd voor de webcam dus!

Meel en Joris bundelen hun krachten en verrijken de Nederlandse muziekscene als Skype Coaches. Laagdrempelig, persoonlijk en wanneer JIJ wil, zonder de deur uit te hoeven! Meel in de vorm van bandmanagement, talentontwikkeling en persoonlijke coaching en Joris als gitaardocent. Beiden hun strepen wel verdiend in het ‘vakgebied’ en nog steeds rock ‘n rollende als een malle!

Doelgroep: beginnende en gevorderde muzikanten, bands, performers en creatieve geesten op zoek naar wat begeleiding en inspiratie.

PND MeelMeel

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en tarieven of volg Joris Dirks Skype Guitar Lessons op Facebook! Voor informatie over de bandcoaching van Meel bezoek je haar Facebook pagina.

Skype ID: guitarlessonskype. Nog geen Skype account? Maak er hier een aan.

Eddie Next Door wint plek op Babypop Festival

Eddie Next Door BabylonRotterdamse rockband Eddie Next Door heeft door het winnen van de bandwedstrijd Het Geheim van Babylon een plek veroverd in de line-up van het Babypop Festival. Na de voorrondes en de halve finale, ging Eddie Next Door er in de finale tegenover de bands Boomslag (Woerden) en All Rights Reserved (Wageningen) met de overwinning van door.

Het Babypop Festival vindt 5 en 6 juli plaats in Woerden. Eddie Next Door opent zaterdag 6 juli de Mainstage, waarna o.a. garagerockband Bullerslug en balkan/gipsy-act Projekt Rakija spelen.

Voor Eddie Next Door staat de zomer verder in het teken van de release van debuut-ep Back in the Barrelhouse. Op Back in the Barrelhouse combineert Eddie Next Door de vrouwelijke stem van frontvrouw Tamara met rauwe elementen uit de blues- en desertrock. De ep is vanaf vandaag te beluisteren op de website van de band.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 5 en zaterdag 6 juli
Locatie: Babylon, Burg. H.G.v. Kempensingel 31, Woerden
Aanvang: 12:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Babypop.