Popunie Live: Winne, Raw Roets & Melissa Lopes bij Peepshow festival

Motel Mozaique presenteert in samenwerking met Popunie Live Rotterdams toptalent op het Peepshow Palace Festival in Amsterdam. In de unieke setting van Peepshow Palace treden op 16 augustus Winne, Raw Roets en Melissa Lopes op. De drie Rotterdamse hiphopartiesten bundelen hun krachten en treden, naast dat ze solo op het ronddraaiende Peepshow podium staan, ook samen op!

Programma
Ze doen hun gezamenlijke show maar liefst drie keer in het Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond als onderdeel van het Peepshow Palace Festival waar MoMo het drietal heeft geprogrammeerd.

Winne
Rapper Winne bracht in 2018 zijn succesvolle album Oprecht Door Zee uit gevolgd door een compleet uitverkochte clubtour in de grotere popzalen. Met het nieuwe werk bereikt Winne fans van het eerste uur en slaagt hij erin nieuw publiek aan zich te binden.

Raw Roets
Van meeslepend tot rauw, de stem van rapper en zanger Raw Roets – Cyrano Kout – is één van de uniekste in de moderne Nederlandse muziek. Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. De tracks van zijn nieuwe ep Dromen In Kleur zijn op Spotify al meer dan een miljoen keer gestreamd.

Melissa Lopes
In 2016 bracht Melissa Lopes twee cover-medleys uit die enorm viral gingen met liedjes van o.a. Cho, Jonna Fraser, Broederliefde en Ronnie Flex. Haar unieke stemgeluid ontlokte veel positieve reacties en resulteerde in een platendeal bij het label Couture 33 van Winne. Intussen is haar debuut ep Single een feit en bracht ze muziek uit met onder meer Winne en Raw Roets.

Peepshow Palace Festival
In juli en augustus krijgt deze magere culturele zomer toch nog vlees op de botten tijdens het Peepshow Palace Festival bij Theatergroep De Warme Winkel & Cultuurhuis De Brakke Grond in Amsterdam. Voor iedereen die vakantie houdt in eigen land, waar op dit moment cultureel weinig te beleven valt, is dit dé hotspot.

Agenda MoMo x Peepshow
MoMo heeft nog meer veelbelovende artiesten op de planning staan tijdens het Peepshow Palace Festival: 01/08 – Lisette Ma Neza | 02/08 – Spinvis | 13/08 – Jaouad

Coronaproof
Veel oplossingen die worden gevonden, om in de anderhalvemeter-maatschappij nog van cultuur te genieten, zijn qua beleving een achteruitgang vergeleken met de situatie vóór corona. Voor het Peepshow Palace Festival is echter een publiekssetting en podium ontwikkeld die zondermeer een unieke ervaring biedt én waarin intimiteit en samenzijn coronaproof toch mogelijk is.

Popunie Live
Popunie Live is een concept dat in 2013 door de Popunie is ontwikkeld met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici naar de hogere regionen. Met name gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een professionele carrière in de muziek. Deze acts programmeren we op festivals als Grasnapolsky, The Life I LiveMetropolis, Oerol en Baroeg Open Air, maar dus ook op het Peepshow Palace Festival!

Klik hier voor meer Popunie Live.

Sena
Sena regelt de (naburige) rechten van muzikanten en producenten. Zij incasseert namens (inter)nationale artiesten en producenten een vergoeding wanneer hun muziek in het openbaar ten gehore wordt gebracht. Het Sena Performers Fonds zorgt ervoor dat alle artiesten die via Popunie Live optreden, eerlijk betaald worden.

Extra Informatie:
Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond, Nes 45 in Amsterdam
Entree: Tickets zijn verkrijgbaar via deze link
Klik hier voor het Facebookevent

In 2013 ontwikkelde de Popunie het concept Popunie Live met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici in de hogere regionen. Met name gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een professionele carrière in de muziek.

Releases juni 2020