Uitgelicht: A Festival Downtown

AFestivalDowntownA Festival Downtown is een nieuw initiatief dat kwaliteit naar de muziekstraat van Rotterdam brengt. Op 3 en 4 oktober kun je op de Nieuwe Binnenweg zowel binnen als buiten genieten van vooruitstrevende acts.

Naast Le Vagebond vind je het buitenpodium en binnen kun je terecht bij o.a. Rotown, Club Vibes, Café Boudewijn, Stalles, Parket, Plaatboef en Bar3. Geniet van spannende ‘cutting edge’ muziek, haal een burger bij de barbecue en maak een rondje in de A Festival Downtown tram. Het festival draait vooral om muziek en er wordt dan ook een breed muzikaal programma neergezet.

De programmering is voor eigenwijze Rotterdammers en aan het woord “hip” heeft de organisatie een hekel. Ze brengen geen hitlijsten, maar vooruitstrevende kwaliteitsmuziek.

Vul je weekend in met een leuke culturele ervaring, waar zowel nationaal als internationaal talent het podium zal betreden. Onra, Indian AskinAfronaut en Jameszoo zijn al bevestigd. Meer weten? Deze week wordt je op de hoogte gehouden via de A Festival Downtown Facebook pagina, stay tuned!

Extra informatie
Datum: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober
Locatie: Nieuwe Binnenweg, Rotterdam
Aanvang: 16:00 – 23:00 (vrijdag) / 14:00 – 23:00 (zaterdag)
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit via Facebook en voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van A Festival Downtown.

Rock ‘n’ Roll Highschool bestaat 12,5 jaar

full32234127Zaterdag 4 oktober bestaat Rock ‘n’ Roll Highschool 12,5 jaar en dat wordt gevierd met een nu al legendarische ubercoole all-inclusive party.

Het feest vindt plaats in Rotterdam, maar waar precies; daar kun je alleen achter komen door een kaart te bestellen. Met die kaart heb je toegang tot het feest waar verder alles gratis is: jas ophangen, toiletbezoek, optredens van Rock ‘n’ Roll Highschoolbands, dansen en zoveel drank je maar op kunt.

Een tipje van de sluier: de locatie is goed bereikbaar per OV, fiets en voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.

Er is nu nog plek voor ongeveer 75 mensen en daarna is het echt helemaal op/vol/klaar, dus als je er bij wil zijn, moet je opschieten.

Voor meer informatie bezoek je de website van Rock ‘n’ Roll Highschool.