The Budy Mokoginta sessies met iET, Nishe en Jeruma in GROUNDS

buddy-mokoginta-site-695x410De Rotterdamse producer Budy Mokoginta verraste afgelopen jaar als (co)producer van drie bijzondere nieuwe albums van Rotterdamse urban, jazz, soul songwriters: iET, Nishe (ex Jagged Soul) en Jeruma.

De drie albums werden zeer goed ontvangen door de (inter)nationale pers. Voor het album So Unreal werkte Mokoginta samen met de vermaarde producer Russell Elevado (o.a. D’Angelo, Erykah Badu en Al Green).

De hoogste tijd om Budy Mokoginta een eigen podium te bieden. Tijdens North Sea Round Town presenteert hij iET, Nishe en Jeruma. De mc deze avond is DJ Gea Russell.

N.B. De wedstrijd Nederland – Mexico wordt voor de optredens op groot scherm vertoont. GROUNDS is daarom om 17:30 uur al open. Na de wedstrijd volgen de optredens van de drie Rotterdamse artiesten.

Extra informatie
Datum: zondag 29 juni
Locatie: GROUNDS, Willem Buytewechstraat 68, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 10 euro / 7 euro (CJP/R’dam pas)

Voor meer informatie bezoek je de website van GROUNDS

Hostel ROOM bestaat acht jaar

roomHostel ROOM Rotterdam bestaat deze maand alweer acht jaar. Hoog tijd om deze maand extra uit te pakken! Naast de bestaande agenda zijn er de komende weken een hoop extra feestjes en optredens gepland. Het hostel haalt de hele muzikale wereld naar Rotterdam om hun verjaardag uitgebreid en op geheel eigen ROOM wijze te vieren

Op 27 juni is de maandelijkse Open Mic Night en kun je jezelf mee laten slepen met de muzikaliteit van vriend en host van deze avond: Dolf Beijers. Dolf is een getalenteerde singer/songwriter en weet met zijn piano en zang het publiek telkens weer te raken. Spot nieuw talent en zie de oude rotten aan het werk. Hierdoor ontstaan verrassende samenwerkingen. (21:00 uur)

Meteen de dag erna, op 28 juni, komt THISSFEST (The Holland International Singer-Songwriter Festival) langs bij Hostel ROOM. Een verzameling van ongeveer zeven eigentijdse singer/songwriters gaan hun liedjes delen met het internationale publiek. (21:00 uur)

Dan is het de 29e de beurt aan AliaZ Acoustic. De Rotterdamse band stond al eerder in de favoriete huiskamer van Rotterdam. Door steeds meer mensen wordt de band beschreven als een intense muzikale beleving. Hier sluiten de gasten van ROOM zich zeker bij aan. (16:00 uur)

Op 30 juni is de Australische Kirbanu Klein de laatste in het rijtje (en zeker niet de minste). Kirbanu Klein is een exceptioneel talent die ontzettend hard groeit in de muziekwereld. Geïnspireerd door nieuwsgierigheid en een behoefte aan ontsnappen heeft ze een unieke en individuele sound gecreëerd. Haar muziekstijl ligt ergens tussen volksmuziek, pop en blues. Tijdens haar optredens weet ze de aandacht van het publiek vanaf het eerste moment vast te houden. (21:00 uur)

Het achtjarig bestaan wordt officieel gevierd op zaterdag 5 juli. Dan gaat ROOM echt knallen! De Amerikaanse Markus Mann zal die avond optreden voor alle ROOM-lovers. Zelf heeft hij ook een enorm hart voor het hostel, dus hij stond te springen om op te treden voor deze speciale gelegenheid. Eerder dit jaar stond hij in Paradiso en met zijn warme en funky sound wist hij het publiek los te krijgen. Het achtjarig bestaan zal geheel in 70’s thema gevierd worden, dus haal die oude Volkswagen uit de schuur en kom proosten met het team van Hostel ROOM! (21:00 uur)

Voor meer informatie bezoek je de website of Facebook pagina van Hostel ROOM Rotterdam.