Let’s Jam editie met Rotterdamse singer/songwriter Jeruma

lets jam jerumaLet’s Jam is nu al bijna een jaar een succesvol en uniek ‘all inclusive’ muzikaal concept met een mix van livemuziek en een te gekke afterparty met dj’s.

Bij Let’s Jam is er een grandioze open mic met de liveband van Jared Hiwat (The Voice Of Holland finalist van 2012), de sensationele vrouwelijke drummer Cecilia Adriaanse en co-hosted door Adlicious zangeres Laise Sanches. Op de open mic kunnen bekende artiesten (maar ook nieuwe getalenteerde zanger(essen)s en muzikanten) hun skills komen tonen.

Ben jij één van die getalenteerde artiesten? Kom en toon jouw skills! Neem contact op via info@universalsoundprojects.nl of meld je aan het begin van de avond bij de host.

Iedere editie van Let’s Jam wordt er een artiest uitgelicht. Dit keer is het singer/songwriter Jeruma. De Rotterdamse songwriter, producer en vocalist heeft een mix gemaakt van zijn invloeden uit de soul, pop, hiphop en jazz en brengt dit op volledig eigen wijze: openhartig, breekbaar, dromerig en sexy.

Zijn laatste ep 2 verscheen in de zomer van 2013, waarna Radio 6 en Sublime FM de single So Many Songs veelvuldig airplay gunden. Jeruma treedt momenteel op met zijn viermansformatie, waarbij hij zelf plaatsneemt achter de toetsen en wordt bijgestaan door zijn ritmesectie met drums, bas en gitaar. Jeruma is een artiest die je niet snel vergeet als je hem hebt zien optreden.

Na de jamsessie is het tijd voor de afterparty. Ditmaal zijn de special guests de sweetlake finest dj’s: JustMe, Julsquared, Matthew Roberts, Frank-Jay, B3b en Mello. De residents zijn: Curteez, El Georgio, Mixmaster J en Soundproviders.

Ook is er een special optreden van niemand minder dan Gio, die onlangs zijn nieuwe hit Dieper uitbracht. Het geheel wordt gehost door de Daily Diva Models.

Extra informatie
Datum: donderdag 27 februari
Locatie: Cinéma Rotterdam, Rodezand 36, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis tot 23:00 uur / na 23:00 uur: dames 5 euro – heren 10 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Cinéma Rotterdam.

Neda Boin doet eindexamenconcert in Podium Grounds

flyer neda boin eindexamenNa vier en een half jaar ontzettend veel te hebben geleerd, gaat singer/songwriter Neda Boin nu eindelijk afstuderen van het Conservatorium. Op donderdagavond 27 februari zal zij haar eindexamenconcert geven in Podium Grounds.

Het wordt een geweldige avond met als openingsact Gita Buhari (tweede prijs winnares bij de Music Matters Awards 2013) en een naprogramma van Dr. Rum, O3 en Mr.Deal.

2013 was een goed jaar voor Neda Boin. Eerst won zij de tweede prijs van de Grote Prijs Rotterdam in de categorie singer/songwriter en enkele weken later werd zij de grote winnaar van de Music Matters Award. Neda Boin is door Music Matters uitgeroepen tot Muziekambassadeur van Rotterdam 2014.

Extra informatie
Datum: donderdag 27 februari
Locatie: Podium Grounds, Willem Buytewechstraat 68, Rotterdam
Aanvang: 19:30 uur / deuren open: 19:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van GROUNDS.