Neda Boin doet eindexamenconcert in Podium Grounds

flyer neda boin eindexamenNa vier en een half jaar ontzettend veel te hebben geleerd, gaat singer/songwriter Neda Boin nu eindelijk afstuderen van het Conservatorium. Op donderdagavond 27 februari zal zij haar eindexamenconcert geven in Podium Grounds.

Het wordt een geweldige avond met als openingsact Gita Buhari (tweede prijs winnares bij de Music Matters Awards 2013) en een naprogramma van Dr. Rum, O3 en Mr.Deal.

2013 was een goed jaar voor Neda Boin. Eerst won zij de tweede prijs van de Grote Prijs Rotterdam in de categorie singer/songwriter en enkele weken later werd zij de grote winnaar van de Music Matters Award. Neda Boin is door Music Matters uitgeroepen tot Muziekambassadeur van Rotterdam 2014.

Extra informatie
Datum: donderdag 27 februari
Locatie: Podium Grounds, Willem Buytewechstraat 68, Rotterdam
Aanvang: 19:30 uur / deuren open: 19:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van GROUNDS.

 

Popunie Music Support: Diona Fox en Youri Lentjes in De Machinist

Diona Fox 1Iedere woensdagavond biedt De Machinist het publiek de kans om nieuw Rotterdams talent te ontdekken op hun podium. Op woensdagavond 26 februari staan Diona Fox en Youri Lentjes op de planken van De Machinist.

Diona Fox (Karin Canters) is al jong begonnen met zingen. Door de jaren heen heeft zij kennis gemaakt met ver uiteenlopende genres en zich deze eigen gemaakt. Haar eigen werk is veelal verhalend en doet denken aan de loungy jazz uit de roaring twenties. Met haar stem drukt zij verschillende emoties uit en bespeelt zij het publiek. “Je waant je in een oude gangsterfilm, in een rokerig café waar de whisky rijkelijk vloeit en een verleidelijke zangeres de mannen betovert.”

Youri Lentjes heeft op vele podia gestaan als frontman van de rockformaties 44 Venom en The 4th Rising en als solist. Met zijn rauwe stemgeluid en gelikt gitaarspel brengt hij liedjes over het leven in al zijn facetten; verhalen over opgroeien en de valkuilen die ieder op het levenspad tegenkomt. Een optreden van Youri Lentjes zwermt uit over verschillende muziekstijlen, verrassingen niet uitgesloten.

Extra informatie
Datum: woensdag 26 februari
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist.

Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.