Popunie Music Support: Neda Boin en Lenya in De Machinist

Neda Boin. Fotograaf MeginIedere woensdagavond biedt De Machinist het publiek de kans om nieuw Rotterdams talent te ontdekken op hun podium. Op woensdagavond 29 januari staan Neda Boin en Lenya op de planken van De Machinist.

Op haar vijfde begon Neda Boin met viool spelen en op haar achtste kreeg ze musicallessen. Later ging ze studeren aan het Rotterdams Conservatorium. In december 2013 won ze de Music Matters Awards (jury- en publieksprijs) en de tweede prijs van de Grote Prijs Rotterdam in de categorie Singer/Songwriter. In 2014 kan het publiek veel van Neda Boin verwachten, waaronder de release van haar eerste ep!

Lenya (Julia Reinhold) verenigt sfeervolle, semi-akoestische folk met rauwe alternatieve popsongs. Haar liefde voor muziek resulteert in dynamische songs en spannende harmonieën. De ep Backwoods kreeg lovende recensies.

Extra informatie
Datum: woensdag 29 januari
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist.

Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Foto: Megin Zondervan

Rotterdamse band The Slaughter naar Kroepoekfabriek

Sambal e-flyeR JAN2014Kroepoekfabriek en Crawl Back hebben weer een nieuwe Sambal!-editie bekend gemaakt. Op 31 januari knalt De Kroepoekfabriek weer uit zijn voegen. De Sambal-headliner komt deze keer uit Schotland en heet To Kill Achilles. Daarnaast staat deze avond in het teken van het eerste live optreden van For I Am King. Pelgrim en The Slaughter maken het programma compleet.

To Kill Achilles komt helemaal vanuit de Schotse hooglanden. Het landschap heeft zijn weerslag gehad op de muziek. Met hun harde, melodische hardcore hebben de heren regelmatig zalen omver geblazen.

The Slaughter is met vijf man sterk en komt speciaal vanuit Rotterdam om een duister tintje te geven aan de avond. Met ex-leden van When All Life Ends, Bound in Blood, Balthazar en Pyroclast heeft de band de nodige ervaring in huis. De muziek doet denken aan die van Scandinavische metalbands als Bloodbath en Soilwork.

Liefhebbers van een flinke pot herrie kunnen deze avond niet missen!

Extra informatie
Datum: vrijdag 31 januari
Locatie: Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 4 euro (vvk) / 6 euro (deur)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van De Kroepoekfabriek.