Popunie Music Support: Arjan van Bommel en Door Visser in De Machinist

BommelIedere woensdagavond biedt De Machinist het publiek de kans om nieuw Rotterdams talent te ontdekken op hun podium. Op woensdagavond 15 januari staan Arjan van Bommel en Door Visser op de planken van De Machinist.

Arjan van Bommel wordt regelmatig vergeleken met Cornelis Vreeswijk. Anderen noemen hem de Nederlandse Johnny Cash. Bommel zingt Nederlandstalige country, blues en bluegrass liedjes over vrouwen, liefde, heimwee, drank, overspel en moord. Het belooft een enerverende avond met een lach en een traan te worden.

Door Visser is al sinds haar elfde bezig met muziek; gitaar spelen, zingen en het opschrijven van kleine muziekgedichtjes. Haar liedjes gaan over de dingen in het leven die haar bezighouden en boeien. In het aankomende najaar zal zij bezig zijn met het opnemen van nummers in haar eigen studio.

Extra informatie
Datum: woensdag 15 januari
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist.

Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

De Kroepoekfabriek introduceert gloednieuw technofeest: GEHAVEND

GEHAVEND 18 januari 2014De Kroepoekfabriek introduceert op zaterdag 18 januari een gloednieuw feest. In samenwerking met Dorpsleven organiseert het podium de allereerste editie van GEHAVEND, vanaf heden dé techno party van De Kroepoekfabriek.

Deze eerste editie draait om techno, tech house en deep house en de line-up is niet te missen; Nino&Frankie, Cool Harbour, Sab Titos en Daan van der Vliet nemen plaats achter de draaitafels. Aan het publiek de eervolle taak om los te gaan.

Gehavend is écht ‘Kroepoek’, want het betreft hier een heel vruchtbare samenwerking tussen Dorpsleven, een jong en talentvol Vlaardings dj-collectief, en De Kroepoekfabriek. Dat smaakt zeker naar meer!

Extra informatie
Datum: zaterdag 18 januari
Locatie: Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 23:00 uur
Entree: 10 euro (vvk) / 15 euro (deur)
Korting met Rabobank-pinpas 50%

20130309-109-WaxE_IMG_1391_TonDelfosFotografie

Voor meer informatie bezoek je de website van De Kroepoekfabriek.

Foto: Ton Delfos