Rotterdamse band The Slaughter naar Kroepoekfabriek

Sambal e-flyeR JAN2014Kroepoekfabriek en Crawl Back hebben weer een nieuwe Sambal!-editie bekend gemaakt. Op 31 januari knalt De Kroepoekfabriek weer uit zijn voegen. De Sambal-headliner komt deze keer uit Schotland en heet To Kill Achilles. Daarnaast staat deze avond in het teken van het eerste live optreden van For I Am King. Pelgrim en The Slaughter maken het programma compleet.

To Kill Achilles komt helemaal vanuit de Schotse hooglanden. Het landschap heeft zijn weerslag gehad op de muziek. Met hun harde, melodische hardcore hebben de heren regelmatig zalen omver geblazen.

The Slaughter is met vijf man sterk en komt speciaal vanuit Rotterdam om een duister tintje te geven aan de avond. Met ex-leden van When All Life Ends, Bound in Blood, Balthazar en Pyroclast heeft de band de nodige ervaring in huis. De muziek doet denken aan die van Scandinavische metalbands als Bloodbath en Soilwork.

Liefhebbers van een flinke pot herrie kunnen deze avond niet missen!

Extra informatie
Datum: vrijdag 31 januari
Locatie: Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 4 euro (vvk) / 6 euro (deur)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van De Kroepoekfabriek.

Beats bakken met Sneak-E

Opkomende hiphopproducer Sneak-E laat voor het eerst zien hoe hij beats maakt in een gloednieuw item van Minglescope genaamd Put your passion into action.

Put your passion into action introduceert aan de kijker talentvolle mensen, die bezig zijn met hun passie. Bekijk de aflevering van Sneak-E hier:

Klik hier om het resultaat te downloaden.

Voor meer informatie bezoek je de website van Sneak-E of de website van Beatbakkers.