Stem op jouw favoriet bij de Grote Prijs van Nederland!

De halve finalisten van de Grote Prijs van Nederland zijn bekend gemaakt, uit de 200 aanmeldingen zijn deze talenten door! Tijdens elke halve finale worden de halve finalisten van alle genres, zoals bij een festival, in één podium en op verschillende stages samengebracht.

Na intense juryberaden is er een veelbelovende halve finale selectie tot stand gekomen. POPnl vulde de selectie aan, waarbij ook de winnaars van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam automatisch door zijn naar de halve finale. De volgende Rotterdamse acts kun je supporten door op ze te stemmen en naar de halve finale te komen:

Hiphop
Djesco (winnaar GPR Hiphop)
De Kraker

Bands/Electronics
Bourbon Avenue (jurywinnaar GPR Bands)
Kimberley Mungra
Helena Hall

Singer/Songwriter
KEES (publiekswinnaar GPR SSW)
Ella East

De halve finalisten strijden voor een plek in de finale en jij kunt ze helpen door op ze te stemmen. Dit kan online via de website maar dat kan ook tijdens het event. Deze ‘zaalstemmen’ tellen vijf keer zwaarder mee dan de online stemmen.

Binnenkort worden de acts verdeeld over de drie dagen en vanaf dan gaat de ticketverkoop van start. Check hier alvast het Facebook-event.

Releases februari 2019

Februari lijkt wel de uitgekozen maand om je ep of album te releasen als we kijken naar het aantal releases van de afgelopen maand! Een boel toffe platen en ep’s uit Rotterdam. We hebben de releases die op onze radar zijn verschenen, in een playlist gezet. Enjoy en support your locals!

Ook de punkers van Forbidden Wizards brachten een ep uit via Bandcamp.