Geef je op voor de Grote Prijs van Nederland!

Deze week zijn de inschrijvingen voor de Grote Prijs van Nederland weer van start gegaan! Artiesten kunnen zich tot 1 april aanmelden via dit formulier. Een deskundige vakjury uit de muziekindustrie maakt een selectie uit alle inschrijvingen. De selectie zal begin april bekend worden gemaakt.

Van alle deelnemers gaan er 28 act door naar de vier halve finales verspreid door Nederland. Per halve finale wordt door een jury één winnaar aangewezen die verzekerd is van een plek in de finale. Daarnaast wijst de jury na de laatste voorronde nog drie acts aan door middel van een wildcard. De achtste finalist wordt door het publiek gekozen. De finale van de Grote Prijs van Nederland 2020 vindt op 23 mei, na de Muzikantendag, plaats in de Melkweg. Op een mooi podium strijden de acht finalisten om de titel ‘beste live act van Nederland’ en de publieksprijs.

Volg de Grote Prijs van Nederland op Facebook of Instagram!

Investeer in Talent: Gelukzoekers

De muzikanten van reggae/pop formatie Gelukzoekers zijn van plan om hun allereerste album genaamd De Reis te releasen. Gelukzoekers maakt Nederlandstalige deuntjes met maatschappijkritische teksten in een vrolijke noot. Meezingers en festivalklappers met als doel, het promoten van geborgenheid, gezelligheid, wijsheid en veiligheid. Om deze droom te realiseren hebben ze jullie hulp nodig!

De Reis
”Help ons op weg naar ons debuut-album! De eerste stappen van onze reis zetten we samen, nooit alleen. Op dit moment hebben we 5 toffe clips online en hebben we nog veel meer toffe muziek afgemaakt op de plank liggen! Magnifieke, muzikale, toekomstige klassiekers die we dolgraag met jullie en de rest van Nederland willen delen op loeizwaar, oerdegelijk, pekzwart, Oud Hollands vinyl. Zo’n mooie plaat die je kunt openklappen zoals vroeger. Een strikt gelimiteerde uitgave met prachtig artwork van Rotterdams finest; Nathan vd Veer. Met alle teksten op de binnenhoes en een mooie poster en stickers er in,” is wat ze er op hun VoorDeKunst-pagina over te zeggen hebben.

 

Crowdfunding
Het doel is dus om genoeg geld op te halen om de muziek professioneel te laten masteren, op vinyl te laten persen, alle artwork laten ontwerpen en drukken en de bijbehorende merchandise te produceren. Daar hoort natuurlijk ook een knallende releaseparty bij in een van Rotterdams tofste locaties en iedere sponsor krijgt sowieso een gratis ticket!

Steun Gelukzoekers via hun VoorDeKunst-pagina