Special Steve en Certain Animals naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Gogol Bordello - Rotterdamse SchouwburgKomende zaterdag speelt de tweede prijswinnaar van de Grote Prijs Rotterdam in de categorie Bands in de Stadsgehoorzaal: Special Steve. Ook is de Rotterdamse band Certain Animals van de partij!

Om 21:00 uur laat Special Steve je de Rotterdamse versie van stonerrock ervaren. De band won in 2013 de tweede prijs van De Grote Prijs van Rotterdam en stond onder andere op het festival Baroeg Open Air.

Om 22:30 uur start vervolgens het optreden van de band Certain Animals. Na optredens in onder andere DWDD, op 3FM en in honderden zalen, festivals en theaters bundelen drie Rotterdamse muzikanten hun krachten. Certain Animals brengt ruig eigen werk, waarin de stijl van onder andere Triggerfinger, Cream en Kamchatka doorklinkt. Vuige rock, gebracht met enorm veel passie. Er zal gezweet worden!

Extra informatie
Datum: zaterdag 8 februari
Locatie: Stadsgehoorzaal, Schiedamseweg 51, Vlaardingen
Aanvang: 21:00 uur
Entree: 7,50 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Foto: Special Steve tijdens de finale van de Grote Prijs Rotterdam 2013 in LantarenVenster. Foto door Bart Notermans.

Ongeregeld (Rednecks van Zuid) naar RAAF

ongeregeldAanstaande zaterdag, 8 februari, is er weer een pannenkoeken special in RAAF, waar je voor 6 euro onbeperkt pannenkoeken kan komen eten. Je pannenkoek smaakt veel beter met de juiste muziek erbij. Daarom komt de Rotterdamse band Ongeregeld de avond nóg beter maken!

Vijftien jaar geleden richtten Janine Wegman en Martin van Bruggen trio Ongeregeld op. Nadat Rinus het tijdige voor het eeuwige inruilde, was er ruim meer dan één minuut stilte. Hetty kwam de band op slagwerk versterken, net als Vliegende Arend op bas. Huilen Is Voor Jou Te Laat had Ongeregeld al honderden malen gezongen, dus die ging overboord, maar de echte tophits bleven behouden. Met de Hollandse Flaco op accordeon en Vliegende Arend (die beweert nog met Elvis te hebben gespeeld) waagt Ongeregeld zich ook aan het serieuze repertoire van onder andere Johnny Cash en Hank Williams.

Om 18:30 uur klimmen zij op het podium en om 20:30 uur volgt een tweede ronde van deze zogenoemde Rednecks van Zuid. Genieten maar!

Extra informatie
Datum: zaterdag 8 februari
Locatie: RAAF, Hillelaan 19, Rotterdam
Aanvang: 18:30 uur en 20:30 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van RAAF.