Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam maakt finalisten Hiphop bekend!

Afgelopen woensdagavond hebben juryleden Mo Jakob. (aka Richard Nazier) en DJ Aisek (Kesia Smit) zich in het zweet gewerkt om vier finalisten te kiezen voor de categorie Hiphop van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2019. Alle acts konden feedback krijgen op de door hen ingezonden tracks en hoorden tijdens dit gesprek met de jury of ze door zijn naar de finale. De acts die door zijn: ANDIJ, Troy Dominiq, Wowi en Zachery V.

Maar nog niet getreurd voor de hiphoppers die niet door zijn, er is nog een finaleplek te bemachtigen via online stemmen! Vanaf vrijdag 14 juni kunnen afgevallen acts uit alle vier de categorieën nog kans maken op de laatste finaleplek in hun categorie. Via Instagram & Facebook zal met behulp van de hashtag #GrotePrijsRdam19 een actie plaatsvinden voor alle aanmeldingen om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de finales.

ANDIJ

Troy Dominiq

Deze act is zo supernieuw dat er nog geen muziek online staat, dit blijft een verrassing ;).

Wowi

Zachery V

De finale voor Hiphop vindt plaats op vrijdag 20 september in BIRD. De kaartverkoop gaat binnenkort van start!

Op vrijdag worden de finalisten van Singer/Songwriter en Bands bekend gemaakt. Houd de socials van de GPR in de gaten!

Website / Instagram / Facebook

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam maakt finalisten Electronics bekend!

Juryleden Trian Kayhatu en Jaap Wiewel (Killing Skills) hebben de moeilijke klus geklaard en hebben vier finalisten gekozen uit alle aanmeldingen voor de categorie Electronics van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2019. Alle acts konden feedback krijgen op de door hen ingezonden tracks en hoorden tijdens dit gesprek met de jury of ze door zijn naar de finale. De acts die door zijn: FallwoodKofi The Unknown, Pildrin en Oby Nine.

Maar nog niet getreurd voor de producers die niet door zijn, er is nog een finaleplek te bemachtigen via online stemmen! Vanaf vrijdag 14 juni kunnen afgevallen acts uit alle vier de categorieën nog kans maken op de laatste finaleplek in hun categorie. Via Instagram & Facebook zal met behulp van de hashtag #GrotePrijsRdam19 een actie plaatsvinden voor alle aanmeldingen om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de finales.

Fallwood

Kofi The Unknown

Pildrin

Oby Nine