Juryfinalisten Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2020 bekend!

Welke acts mogen optreden tijdens het finaleweekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in september 2020? Na een aantal intensieve feedbackavonden maakt Popunie de jury uitslag van alle vier de categorieën bekend. Dit zijn de finalisten:

Categorie Singer/Songwriter: Nana M. Rose, LUCAS, Liza Weald, en Naomi Snell
Categorie Bands:
Philippine, BÄSN, Lucky Blue en Dragonfruit
Categorie Electronic: Pildrin, Curi, Hebbe en Vypes
Categorie Hiphop: FABZ Pi, Dirikteur, Tiziana en BKK

Publiek wildcard per categorie

Per categorie kan er één act een finaleplek bemachtigen via online stemmen. Alle acts die niet door de jury zijn geselecteerd, posten via hun eigen Instagram en Facebook kanalen dat zij naar de finale willen. De act met de meeste likes op zijn post wint de laatste finale-spot in zijn/haar categorie. Wil je weten wie jij kunt supporten? Houd dan #GrotePrijsRdam20 de komende dagen in de gaten. Er kan t/m maandag 27 juli, 12:00, gestemd worden, waarna de likes geteld en de laatste finalisten bekend gemaakt zullen worden.

De weg naar de finale

De finalisten gaan aan de slag met de feedback van de jury en worden klaargestoomd voor de finales. Ze krijgen een stageplan check, een fotoshoot, een workshop over financiën en feedback op hun biografie, presskit en social media.

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en is dè muziekcompetitie voor muzikaal talent in Rotterdam. Alle finales worden in één weekend georganiseerd, op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september.

Op de hoogte blijven? Volg de GPR dan op Instagram en Facebook!

Meer zoals dit

Investeer in Talent: Benjamin de Boer

Componist, instrumentalist en zanger Benjamin de Boer wil graag zijn eerste album met eigen composities uitbrengen. Om de financiering van zijn album rond te krijgen is hij een crowdfunding actie gestart via het VoorDeKunst platform.

 

The Promise: een muzikale voorstelling
Het opnemen van je eerste album is een belangrijke mijlpaal in elke hedendaagse muzikale carrière. Met deze insteek schreef Benjamin, tijdens zijn master ‘creative performer’ aan Codarts, een korte muzikale voorstelling genaamd The Promise. Als inspiratie hiervoor gebruikte hij zijn persoonlijke ervaringen als jonge muziekstudent.

 

Artwork voor het album, ontworpen door Annick Sickinge

Samen naar een album
Door de coronacrisis is het live uitvoeren van het project The Promise vóór zijn master helaas niet doorgegaan. Om verder te bouwen aan dit project en om het toch te kunnen delen met de rest van de wereld, is Benjamin van plan om de muziek van The Promise deze zomer te gaan opnemen als album. Daar komen natuurlijk wel wat kosten bij kijken, zoals studiohuur, gage voor de musici, huur voor de repetitielocatie en meer. Daarom heeft hij een crowdfunding opgezet om met de hulp van vrienden, familie en potentieel publiek toch te zorgen dat dit album er komt.

Ga snel naar de speciale VoorDeKunst-pagina en kijk hoe je dit project kan ondersteunen!