Schrijf je nu in voor Popronde 2022!

De inschrijfperiode voor Popronde 2022 is geopend! Ken of ben jij de act die er helemaal klaar voor is om door Nederland te touren met het gezelligste festival van het jaar? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan t/m 1 maart 2022!

Popronde
Popronde is het grootste rondreizende showcasefestival van Nederland. In 2022 vindt het festival van 10 september tot en met 26 november ieder weekend van donderdag t/m zondag plaats in de 42 Popronde steden. De Popronde biedt voor (nog) onbekende acts de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen.

Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum ’n bass, van rock tot blues; alle muziekstijlen zijn welkom. Uit alle aanmeldingen maakt een selectiecommissie van circa 170 sleutelfiguren uit de Nederlandse muzieksector een selectie van acts die dat najaar mee op Poprondetour gaan.

Inschrijven
Popronde moedigt alle ambitieuze acts aan om zich in te schrijven! Dat kan t/m 1 maart. Rond 1 mei wordt de definitieve selectie bekendgemaakt via 3voor12 Radio op 3FM. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over het inschrijven.

Hoe ziet zo’n Popronde eruit?
Op het YouTube- kanaal van de Popronde vind je aftermovies en backstage footage. Zie je zo’n Popronde tour wel zitten? Meld je dan aan via de website!
Volg Popronde op Instagram en Facebook en bekijk de website 

Releases november 2021