Schrijf je in voor Popronde 2023!

Tour jij in 2023 mee met Popronde? De inschrijfperiode voor Popronde 2023 is inmiddels van start gegaan en loopt nog t/m 1 maart. Wil jij met je met jouw act of band stappen maken met je muziek? Tourervaring opdoen en een groter publiek bereiken? Meld je dan snel aan!

Popronde
Popronde is het grootste rondreizende showcasefestival van Nederland. In 2023 vinden er van 9 september tot en met 25 november ieder weekend Poprondes plaats in de 42 Popronde steden. Popronde strijkt op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag telkens neer in een andere stad. De Popronde biedt voor (nog) onbekende acts de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen.

Van metal tot hiphop, van singer/songwriters tot drum ’n bass, van rock tot blues; alle muziekstijlen zijn welkom. Uit alle aanmeldingen maakt een selectiecommissie van circa 170 sleutelfiguren uit de Nederlandse muzieksector een selectie van acts die dat najaar mee op Popronde tour gaan.

Inschrijven
Popronde moedigt alle ambitieuze acts aan om zich in te schrijven! Dat kan t/m 1 maart. Rond 1 mei wordt de definitieve selectie bekendgemaakt via 3voor12 Radio op 3FM. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over het inschrijven.

Hoe ziet zo’n Popronde eruit?
Op het YouTube- kanaal van de Popronde vind je aftermovies en backstage footage. Zie je zo’n Popronde tour wel zitten? Meld je dan aan via de website!

Volg Popronde op Instagram en Facebook en bekijk de website.

Photo header: Megan Keijzer Photography

May Evans lanceert remix wedstrijd in samenwerking met Music Matters & Cult.beats

May Evans is op zoek naar een remix van haar track Cherries. Ze daagt alle producers, beat makers, songwriters en muzikanten uit om zich te wagen aan een eigen versie. De remix mag van alles zijn, zolang het maar een nieuwe muzikale invalshoek heeft.

De winnaar kan rekenen op een uitgebreid prijzenpakket t.w.v. €1000,-. Waaronder een Samson MIDI keyboard, meer dan 2500 Splice credits, een maand lang 1-op-1 coaching + 10 studio uren bij Impact Studio’s, professionele mastering op de ingeleverde track en een officiële release op alle streaming platformen.


Hoe doe je mee: 
1. Check www.mayevans.com/remixcontest voor de voorwaardes & downloads
2. Maak je eigen versie van Cherries in jouw stijl en genre
3. Stuur het vóór 17 januari 13:00u op naar remixcherries@gmail.com
4. Deel een stukje op je socials en tag + volg @mayevansmusic, @cult.beats &
@musicmatters010.

Over May Evans
May Evans is een independent singer-songwriter en schrijft Nederlandstalige soul en r&b. In haar teksten hoor je persoonlijke verhalen, waar de muziek je grijpt in warme melodieën en funky grooves. Haar debuut ep Bitterzoet kwam in oktober 2022 uit en trok gelijk de aandacht van o.a. Sublime fm. De remix van de titeltrack Bitterzoet bracht haar ten gehore op FunX radio. Het komende jaar zal May toewerken naar o.a. een tour en het vormen van een visueel album: een korte film verweven met haar muziek.