Rotterdamse TonyMontana010 brengt nieuwe track uit

tonymontana010TonyMontana010 kan geen vreemd gezicht zijn als je bekend bent op de Rotterdamse straten. Montana groeide op in de goude jaren 80 en 90, toen hiphop nog sterk in de schoenen stond en een cultuur vertegenwoordigde.

Er wordt gewerkt aan een mini-mixtape en uit betrouwbare bronnen is er zelfs vernomen dat er een ep onderweg is. Wat opvalt is dat de band tussen Tony en het internationale hiphop collectief Eastgraden Music erg sterk is. Om je alvast een goede indruk te geven wat Tony in de toekomst zal brengen brengt hij de track Maatregels uit. Dit is een samenwerking met Persoonlijk (PSL), oprichter van het collectief Eastgraden Music en de productie is gedaan door TipBeaterz010.

Download de track Maatregels van TonyMontana010 hier of beluister de track via Soundcloud.

Voor meer informatie bezoek je de website van Eastgarden Music.

Veerfest Sessions wordt voortgezet

veerfestNa een aantal zaterdagen gaat binnenkort de tweede serie van de Veerfest Sessions van start. Deze sessions avonden met livemuziek zijn in de aanloop naar het Veerfest open lucht festival dat 2 juni in het Noordpark in Zwijndrecht plaats zal gaan vinden.

Er zijn ook nog enkele plaatsjes voor lokale bands te vergeven!

Intussen wordt door organisatoren Mark van Maurik, Marjet de Vroomen en producent Jake van Kaye keihard doorgewerkt aan de realisatie van de eerste editie van het openlucht evenement Veerfest dat naar verwachting circa 3000 bezoekers zal moeten gaan trekken.

Wil je op de hoogte blijven van welke bands/acts we wanneer hebben, like dan de Facebook pagina van Veerfest.