Veerfest Sessions wordt voortgezet

veerfestNa een aantal zaterdagen gaat binnenkort de tweede serie van de Veerfest Sessions van start. Deze sessions avonden met livemuziek zijn in de aanloop naar het Veerfest open lucht festival dat 2 juni in het Noordpark in Zwijndrecht plaats zal gaan vinden.

Er zijn ook nog enkele plaatsjes voor lokale bands te vergeven!

Intussen wordt door organisatoren Mark van Maurik, Marjet de Vroomen en producent Jake van Kaye keihard doorgewerkt aan de realisatie van de eerste editie van het openlucht evenement Veerfest dat naar verwachting circa 3000 bezoekers zal moeten gaan trekken.

Wil je op de hoogte blijven van welke bands/acts we wanneer hebben, like dan de Facebook pagina van Veerfest.

Mr. Dix & Quebbernut zoekt producers, beatmakers en remixers

mrdixquebmrDit is een oproep aan alle producers, electro beatmakers en remixers! Heb jij altijd al eens met Mr. Dix & Quebbernut willen samenwerken? Of wil je simpelweg je netwerk uitbreiden? Dit is je kans!

Mr. Dix & Quebbernut is op zoek naar mensen die het leuk zouden vinden een beat te maken of een oude track te remixen! Heb je interesse en skills? Stuur dan een mailtje naar info@dixqueb.nl met als topic: beat of remix!

Wat moet er in die mail staan:
– Je naam
– Artiesten/dj/producer naam
– Een link waar ze jou werk kunnen beluisteren
– Beat of remix

Het duo verheugt zich op de aanmeldingen en de eventuele samenwerkingen die ze aan kunnen gaan. Het lijkt hen een leuke uitdaging en het duo hoopt op deze manier een hoop leuke mensen te ontmoeten! Spread the word!

Voor meer informatie bezoek je de website van Mr. Dix & Quebbernut.

Foto: Peter Paalvast