Rotterdamse band op nr. 1 in chart van UK-rock magazine

DangerMovedWest

Het gaat goed met de 50’s rockabilly band Miss Mary Ann & the Ragtime Wranglers. Druk bezig met het voorbereiden van hun optredens in Frankrijk en Italië en een nieuw album Danger Moved West dat goed is ontvangen. Voorlopig hoogtepunt is de nummer één notering in de contemporary album lijst van UK-rock magazine.

Aan bijzondere live optredens is sowieso geen gebrek; eerder berichtte we al dat de band begin 2013 voor het eerst in Rusland speelde, gevolgd door een optreden op het Viva Las Vegas festival in het Amerikaanse Las Vegas. Hoewel deze band dus veel in buitenland optreedt was de release party van Danger Moved West afgelopen mei gelukkig gewoon in hun thuisbasis Rotterdam in Rotown. Deze maand zijn ze binnen Europa op tournee met o.a. een optreden op de Summer Jamboree in Italië en komend weekend het Bethune Retro festival in Frankrijk.

missmaryann

Miss Mary Ann – vocals
Joe Sixpack – guitar
Sietse Heslinga – drums
Huey Moor – Upright Bass

We hopen ze snel weer eens in het Rotterdamse te zien, maar op vrijdag 23 augustus zijn ze in in ieder geval in de buurt op de 60’s Summer Surf BBQ Party bij Strandpaviljoen Zuid in Den Haag.

Blijf op de hoogte van Miss Mary Ann & the Ragtime Wranglers via hun website of Facebookpagina

 

Benefietconcerten in Bar3 en Rotown van o.a. Lucas de Peinder en Hausmagger

no gutsWat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar? No Guts No Glory organiseert daarom op 1 september een benefietconcert in Rotown.

Vanaf 15:00 uur is er vrije toegang tot Bar3 waar onder andere Lucas de Peinder en Small Time Crooks optreden. Om 20:00 uur opent Rotown de deuren. Voor 15 euro maak je een fantastische avond mee met nog veel meer livemuziek. De Kraaien, Hausmagger, The Deaf en Tiger Pilots treden op, verschillende dj’s laten hun kunsten horen en er is zelfs een bingo. Niet zomaar een bingo, maar een met supergave prijzen, zoals een passe-partout voor het Incubate festival, kaarten voor shows van o.a. Douwe Bob, De Jeugd van Tegenwoordig en The Deaf, cd’s van The Kik, lp’s van Broeder Dieleman, verrassingspakketjes van Christine le Duc, tegoedbonnen voor een gezichtsbehandeling, een massage, yogalessen, kunstwerken, boeken van Lisette Jonkman, de opvoedkalender van Eva Bronsveld, sieraden en de lijst gaat maar door.

Het benefietconcert wordt ook deze keer weer georganiseerd met een budget van 0 euro. Rotown en alle artiesten werken belangeloos mee. Alle opbrengsten, van de kaartverkoop, de garderobe, de bingolootjes en de catering, gaan naar No Guts No Glory. Daar vanuit gaat het volledige bedrag naar de behandelingen van de begunstigden.

Stichting No Guts No Glory
Deze zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen, ook in het buitenland. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory vindt namelijk dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen.