Benefietconcerten in Bar3 en Rotown van o.a. Lucas de Peinder en Hausmagger

no gutsWat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar? No Guts No Glory organiseert daarom op 1 september een benefietconcert in Rotown.

Vanaf 15:00 uur is er vrije toegang tot Bar3 waar onder andere Lucas de Peinder en Small Time Crooks optreden. Om 20:00 uur opent Rotown de deuren. Voor 15 euro maak je een fantastische avond mee met nog veel meer livemuziek. De Kraaien, Hausmagger, The Deaf en Tiger Pilots treden op, verschillende dj’s laten hun kunsten horen en er is zelfs een bingo. Niet zomaar een bingo, maar een met supergave prijzen, zoals een passe-partout voor het Incubate festival, kaarten voor shows van o.a. Douwe Bob, De Jeugd van Tegenwoordig en The Deaf, cd’s van The Kik, lp’s van Broeder Dieleman, verrassingspakketjes van Christine le Duc, tegoedbonnen voor een gezichtsbehandeling, een massage, yogalessen, kunstwerken, boeken van Lisette Jonkman, de opvoedkalender van Eva Bronsveld, sieraden en de lijst gaat maar door.

Het benefietconcert wordt ook deze keer weer georganiseerd met een budget van 0 euro. Rotown en alle artiesten werken belangeloos mee. Alle opbrengsten, van de kaartverkoop, de garderobe, de bingolootjes en de catering, gaan naar No Guts No Glory. Daar vanuit gaat het volledige bedrag naar de behandelingen van de begunstigden.

Stichting No Guts No Glory
Deze zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen, ook in het buitenland. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory vindt namelijk dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen.

Extra informatie
Datum: Zondag 1 september
Locatie: Rotown, Nieuwe Binnenweg 17, Rotterdam
Aanvang: 15:00 uur (in Bar3) / Avondprogramma: 20:30 uur (Deur open: 20:00 uur)
Entree: 15 euro (excl servicekosten)

Voor meer informatie bezoek je de website van stichting No Guts No Glory of de website van Rotown.

Rotterdamse acts •Pillow en Substitute op eerste Drakenboot Festival

dotpillow-promo-fotoOp zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vindt in Rotterdam het eerste Drakenboot Festival plaats op de Kralingse Plas.

Drakenboot Festival is een groot spektakel waarbij, volgens een eeuwen oude Chinese traditie, teams in echte drakenboten strijden om de titels. Aangevoerd door het luide tromgeroffel en de aanmoedigingen van het publiek vanaf de oevers, peddelen de teams zich naar de finish. Op zaterdag is het de beurt aan Rotterdamse bedrijven, op zondag strijden buurten en verenigingen tegen elkaar. Het parcours van de race is overzichtelijk kort (plm. 250 meter), de beproeving van anderhalve minuut per race zwaar en lang genoeg om de competitie volop te beleven, kansen op winst te krijgen en weer kwijt te raken…

’s Avonds is het genieten van muzikale acts. Zo treedt zaterdagavond de Rotterdamse band Substitute op met in haar voorprogramma •Pillow (zie foto).

Extra informatie
Datum: Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september
Locatie: Plaszoom, Rotterdam
Aanvang: 10:00 uur (Aanvang muziekprogramma: 16:00 uur)
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van het Drakenboot Festival.