Engelse melo-band Heart in Hand exclusief op Rock `n Ramps

Na vele succesvolle shows door heel Europa groeit de band Heart in Hand nog steeds explosief. De Kroepoekfabriek heeft het genoegen om te mogen aankondigen dat Heart in Hand op het gratis festival Rock `n Ramps zal spelen.

heartinhand

Ze zullen een toevoeging worden in een line-up van o.a. All For Nothing en punkrock legends Belvedere.

Op 31 mei komt het nieuwe album uit Almost There uit van Heart in Hand, waar men veel van verwacht!

Extra informatie
Datum: Zaterdag 10 augustus
Locatie: Skatepark het Oranjepark/’t Hof, Vlaardingen (Vanaf station Vlaardingen Oost, 5 min. skaten, 10 minuten lopen)
Aanvang: 13:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van De Kroepoekfabriek.

Inschrijvingen voor Kaderock en Haags podium Parkpop geopend

Haagse bands kunnen weer hun lol op, want zowel voor Kaderock als voor het Haagse podium op Parkpop kunnen zij zich vanaf nu inschrijven.

Bovendien loopt ook de inschrijving voor Plein Open en de 24-uurs Bandmarathon van Bazart nog. Over optreedplekken niet te klagen dus. Lees hier hoe je je voor de verschillende festivals in kunt schrijven.

Parkpop
De meest prestigieuze plekken zijn natuurlijk die op het Haagse podium van Parkpop, dat dit jaar voor het eerst in het Zuiderpark te vinden is. Er zijn nog twee plekken beschikbaar in het programma waar een wedstrijd voor is uitgezet. Via vier voorrondes in Musicon en het Haags Pop Centrum (op vrijdag 12, zaterdag 13, vrijdag 19 en zaterdag 20 april) komen vier acts in de finale in Bazart (26 april) terecht. De twee winnaars van de finale (jury- en publieksprijs) spelen op zondag 30 juni op Parkpop. Inschrijven voor de voorrondes kan hier of hier.

kaderock

Kaderock
Na het succes van vorig jaar organiseert Kaderock dit jaar voor de tweede keer de Popgroup Olympics. Via vijf spelonderdelen, zoals Rodeo-karaoke, of Dodge the Bouncer, wint de band met de meeste punten een plek op het hoofdpodium. Vorig jaar werd de wedstrijd gewonnen door UnseeN PerceptioN. Kaderock vindt dit jaar plaats op 1 juni. Er is plek voor vijftig deelnemende acts dus zorg dat je er snel bij bent. Inschrijven kan hier.

Bron: 3voor12 den haag