Rotterdam Hiphop en Eastgarden Music bundelen krachten

FLYER_FINAL PSL x LORD LHUSHet inmiddels grote platform Rotterdam Hiphop en het international hiphop-collectief Eastgarden Music Worldwide bundelen hun krachten. Beide kampen, gespecialiseerd in het naar grotere hoogte brengen van hiphop, hebben per direct besloten dat een samenwerking meer te bieden heeft voor hiphop in Rotterdam en omstreken.

“Met een zet zoals deze, zorgen wij ervoor dat hiphop in Rotterdam weer de status zal behalen die het verdient. In één klap de markt dusdanig op z’n kop zetten en zorgen voor die actieve verandering. Rotterdam mist een creatief platform voor hiphop en met alle internationale samenwerkingen en artiesten die nog over de vloer gaan komen kan dit bijna niet mis gaan. Dit voelt  aan als de perfecte formule.”, aldus PSL Persoonlijk (Eastgarden Music) en Joey den Blanken (Rotterdam Hiphop)

Met ingang van vandaag zullen beide kampen samenwerken op het gebied van hiphop gerelateerde evenementen, artiesten ontwikkeling, workshops, videoclips en studiowerk. Als opening voor deze samenwerking organiseren beide kampen, de Nederlandse Release Party van PSL Persoonlijk zijn laatste ep (The Xperiment) samen met TReBeats. Gecombineerd met de release van Lord Lhus (USA) zijn laatste ep (Acid & Vicious) samen met Al Tarba.

Tijdens deze avond, die zal gaan plaatsvinden in Total Music te Schiedam op vrijdag 26 juli, zullen diverse andere artiesten te bewonderen zijn zoals, Unorthadox, JR de Regelneger, StarrLight, Cerebros, Bren Emcee & Berry en Lost ´N Found (Zwitserland), DJ TreBeats on the turntables en host van deze avond is Taurean, bekend van De Dino Show.

Een rijkelijk gevuld programma die de start zal vormen voor een unieke samenwerking van deze twee grootmachten in hiphop.

Meet weten over Rotterdam Hiphop? Lees hier het interview.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 26 juli
Locatie: Total Music, Calandstraat 111, Schiedam
Aanvang: 20:30 uur / Deur open: 20:00 uur
Entree: 5 euro (de eerste 50 bezoekers krijgen een gratis kopie van de ep The Xperiment) / Dames gratis entree

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van Rotterdam Hiphop of de website van Eastgarden Music.

Das Tech Boot brengt de rave naar hartje Rotterdam

DASTECHBOOTACHTERKANTfinal copyDas Tech Boot brengt met groovy tech-house en opzwepende techno de rave naar hartje Rotterdam op 26 juli. De muziek zal De Scheepjes op zijn grondvesten laten schudden.

Laat je meeslepen op deze rave Met DJ’s Rextar, NAVDA en Alex Steinbach, die je laten raven tot zonsopgang. Rave is een Engelse term voor een type feest. Het feesten wordt raving of soms ook wel raven genoemd.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 26 juli
Locatie: Partycentrum De Scheepjes, (Hang 41 , tussen Blaak 333 en 555), Rotterdam
Aanvang: 23:00 uur
Entree: 7 euro
Let op: vol=vol (max 200 bezoekers)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de Facebook groep van Das Tech Boot of de website van De Scheepjes.