Das Tech Boot brengt de rave naar hartje Rotterdam

DASTECHBOOTACHTERKANTfinal copyDas Tech Boot brengt met groovy tech-house en opzwepende techno de rave naar hartje Rotterdam op 26 juli. De muziek zal De Scheepjes op zijn grondvesten laten schudden.

Laat je meeslepen op deze rave Met DJ’s Rextar, NAVDA en Alex Steinbach, die je laten raven tot zonsopgang. Rave is een Engelse term voor een type feest. Het feesten wordt raving of soms ook wel raven genoemd.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 26 juli
Locatie: Partycentrum De Scheepjes, (Hang 41 , tussen Blaak 333 en 555), Rotterdam
Aanvang: 23:00 uur
Entree: 7 euro
Let op: vol=vol (max 200 bezoekers)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de Facebook groep van Das Tech Boot of de website van De Scheepjes.

The Clash of the Cover Bands terug naar Rotterdam

clashhDe grootste bandcompetitie van Nederland komt in september terug naar Rotterdam! De Erasmus School of Economics (ESE) organiseert, ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan, een speciale Centennial Edition van The Clash of the Cover Bands.

Een keur aan studentenbands gaan de muzikale strijd met elkaar aan om de titel ‘beste’ en ‘populairste’ studentencoverband van Nederland. In deze zoektocht werkt de ESE samen met de organisatie van The Clash of the Cover Bands (The Benelux Edition) en Studium Generale & Erasmus Cultuur.

De eerste editie van The Clash of the Cover Bands – Centennial Edition gaat van start op donderdag 26 september en vindt plaats in het nieuwe Erasmus Paviljoen op de campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Tijdens de finale op 31 oktober zijn er mooie prijzen te winnen voor de ‘beste’ en voor de ‘populairste’ band van The Clash of the Cover Bands – Centennial Edition. Daarnaast stromen de winnende bands door naar de regionale halve finale van The Clash of the Cover Bands (The Benelux Edition). Winnaars van The Benelux Edition worden beloond met een cd-contract met videoclip. Ook krijgen de winnaars een tour van 20 optredens aangeboden en zullen ze het komende jaar veelvuldig te zien zijn op een aantal gerenommeerde festivals.

The Clash of the Cover Bands is al vele jaren de grootste bandcompetitie van Nederland en sinds kort ook van de Benelux. Tijdens de leerzame en spannende weg die de coverbands gedurende hun deelname afleggen, groeit niet alleen de kwaliteit van de bands, maar ook de betrokkenheid van het publiek en de enorme exposure.

Meer informatie is te vinden op de lustrumwebsite van de Erasmus School of Economics.