Eastgarden Music en Vanieder1 bundelen krachten in track en video

Official LP Cover - ''Lord Lhus And Eastgarden Music Present ÏntërnätïönäL RhÿmZ KönnëcT'' © 2014Na Ground You Walk Upon en Fuck The Mainstream is Situaties / Situations de derde videoclip van het album Lord Lhus, dat in maart zal verschijnen.

Voor deze track en video hebben Eastgarden Music en Vanieder1 de krachten gebundeld. De track staat op het onlangs verschenen album Jaar VD Blokhoofd van JR de Regelneger. De beat en video komen uit de handen van p.APE.

Lord Lhus, JR de Regelneger en PSL – Situaties / Situations

Voor meer informatie bezoek je de website van Eastgarden Music.

The Grapevyne keert terug in 2014 in BIRD

grapevyne_feb1Kenners en liefhebbers van soul raden al dat de naam van het event is afgeleid van één van de bekendste hits van Marvin Gaye; I Heard It Through The Grapevine. The Grapevyne staat voor soulvolle muziek in de meest brede zin van het genre.

Funky classics uit de 70’s en 80’s tot hedendaagse moderne soul, R&B en soulvolle house. En als dat nog niet genoeg is verhitten de dj’s de zaal met tropische verrassingen vanuit de salsa, zouk, kaseko, reggae(ton), afrobeat en ga zo maar door!

De dj’s dat voor deze avond garant staan zijn: Char en Goodman, Mardi Rodriguez en BIRD’s eigen Phil Peoples.

Char en Goodman draaiden al eerder bij The Grapevyne en zijn geen onbekenden in de Rotterdamse scene. Mardi Rodriguez begint aan zijn derde Grapevyne-editie en dat is niet voor niets! De vorige edities kreeg hij de zaal op zijn hand en dat zal hem deze editie wederom gaan lukken. Tevens zal Mardi de avond hosten. Phil Peoples hoeft zich niet meer te bewijzen met zijn staat van dienst. Bekend van het event Boogieman komt BIRD’s eigen frontman een speciale set bij The Grapevyne draaien.

Ter impressie van het muzikale aanbod van dit event, is een speciale, nieuwe mixtape ter beschikking gesteld. Download de mixtape hier.

Extra informatie
Datum: zaterdag 1 februari
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Aanvang: 23:00 uur
Entree: 10 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van BIRD.