Rats On Rafts te zien in DWDD – Saturday Night

ratsssZet je tv maar vast op scherp, want de Rotterdamse band Rats On Rafts speelt op zaterdag 8 februari twee nieuwe nummers in tv-programma De Wereld Draait Door (DWDD) – Saturday Night. Het programma wordt uitgezonden op Nederland 3 en begint om 20:00 uur.

De band is aanwezig op uitnodiging van de Rotterdamse presentator/columnist Hugo Borst, die zijn favoriete muzikale avond mag samenstellen. Ook medepresentator van sportprogramma Langs de Lijn, Henri Schut, is te gast om zijn muzikale favorieten te onthullen.

De nieuwe nummers van Rats On Rafts zijn al een tijdje in ontwikkeling. In het voorjaar verschijnt de nieuwe single Powder Monkey (bij Top Notch): dit nummer is zaterdag live te horen in het programma. Ook een ander nieuw nummer, Sleep Little Child, wordt dan door de Rats voor het eerst aan een breed publiek getoond.

De presentatie van deze nieuwe nummers valt samen met een mini-tournee met de band De Kift. Na de succesvolle samenwerking ter ere van het jubilerende Metropolis-festival is de gezamenlijke set-up verlengd.

Op de volgende twee locaties heb je nog kans om dit bijzondere project te zien:
– 15 februari, Melkweg (Helemaal Melkweg)
– 8 maart, Where The Wild Things Are

Voor meer informatie bezoek je de website van Rats On Rafts.

Stem je favoriete Rotterdamse band naar ScumBash 2014

scumbash Op zaterdag 22 februari vindt de eerste editie van het gloednieuwe rock ‘n rollfestival ScumBash plaats in de monumentale Van Nellefabriek in Rotterdam, georganiseerd door Schorem Haarsnijder en Barbier.

Je kunt in de poll stemmen op één van de twaalf Rotterdamse bands om op ScumBash te spelen. Je maakt dan ook nog eens kans op een combiticket (knippen én ScumBash)! Je kunt stemmen op de volgende bands:

– Ramville
– Liar’s Dice
– Angry Old Wankers
– Drugsmokkel
– Disturbance
– Totaal Verlept
– The Fuzzbrats
– JC Tomaz & The Missing Slippers
– Dieselburner
– Liptease And The Backstreet Crackbangers
– SubRockers
– Blok 1A

ScumBash vindt plaats op zaterdag 22 februari in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Bevestigde bands zijn onder andere The Toy Dolls, The Exploited, Peter Pan Speedrock, Batmobile en lokale acts zoals Stealers, 69 Beavershot en DJ Okkie. Tickets kosten 30 euro en zijn online verkrijgbaar via de website.Tevens is een beperkt aantal tickets inclusief knipbeurt beschikbaar voor 55 euro.

Stemmen kan hier via de poll op de Facebook pagina van ScumBash.