Stem je favoriete Rotterdamse band naar ScumBash 2014

scumbash Op zaterdag 22 februari vindt de eerste editie van het gloednieuwe rock ‘n rollfestival ScumBash plaats in de monumentale Van Nellefabriek in Rotterdam, georganiseerd door Schorem Haarsnijder en Barbier.

Je kunt in de poll stemmen op één van de twaalf Rotterdamse bands om op ScumBash te spelen. Je maakt dan ook nog eens kans op een combiticket (knippen én ScumBash)! Je kunt stemmen op de volgende bands:

– Ramville
– Liar’s Dice
– Angry Old Wankers
– Drugsmokkel
– Disturbance
– Totaal Verlept
– The Fuzzbrats
– JC Tomaz & The Missing Slippers
– Dieselburner
– Liptease And The Backstreet Crackbangers
– SubRockers
– Blok 1A

ScumBash vindt plaats op zaterdag 22 februari in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Bevestigde bands zijn onder andere The Toy Dolls, The Exploited, Peter Pan Speedrock, Batmobile en lokale acts zoals Stealers, 69 Beavershot en DJ Okkie. Tickets kosten 30 euro en zijn online verkrijgbaar via de website.Tevens is een beperkt aantal tickets inclusief knipbeurt beschikbaar voor 55 euro.

Stemmen kan hier via de poll op de Facebook pagina van ScumBash.

Lokale metalbands naar Muziekpodium Rotonde

concedoMuziekpodium Rotonde in Berkel en Rodenrijs organiseert weer een ouderwets harde metalavond. Dat wordt moshen geblazen in de Rotonde!

De line-up bestaat uit de volgende drie bands:

Aesthetic Malice
Een metalcoreband uit Vlaardingen, met een progressive tintje. Ze zijn beïnvloedt door bands als Hatebreed, Madball, Periphery en Whitechapel en Aesthetic Malice brengt de definitie van insanity naar de Rotonde.

Primitive
“Primitive will leave you feeling punched in the face by metal!” Meer dan dat is er eigenlijk niet aan toe te voegen. Deze metalband uit Spijkenisse is hard en melodic. Ze spelen wat ze tof vinden en dat levert altijd een keihard feest op.

Concedo Nulli
Eén van de meest veelzijdige beïnvloedvolle metalbands van het moment. Het genre wat Concedo Nulli ten gehore brengt is moeilijk te definiëren. Elk bandlid neemt zijn eigen invloeden mee, waardoor een unieke mix van metal ontstaat, die de band zelf ‘independent metal’ noemt. Moeilijk om je vinger op te leggen, maar onmiskenbaar Concedo Nulli!

Extra informatie
Datum: zaterdag 8 februari
Locatie: Muziekpodium Rotonde, Het Hoge Land 15, Berkel en Rodenrijs
Aanvang: 21:00 uur
Entree: 5 euro (niet leden) /2,50 euro (leden)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de Facebook van de Rotonde.