Popunie Live presenteert L CiANO in BIRD

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen. Vanuit Popunie Live hebben we elke maand de eer een nieuw talent voor het voetlicht te brengen. Deze maand is het aan L CiANO om BIRD op z’n kop te zetten.

L CiANO
Geboren als Luciano Morais (24) is hij opgegroeid in Rotterdam. Op zijn 16e was hij al bezig met rappen samen met vrienden in de buurt. Het begon als hobby, maar werd al snel zijn grote liefde. Met zijn aparte stemgeluid en combinatie van rap & zang, onderscheid hij zich van de rest. L CiANO is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en heeft een erg veelzijdige smaak en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. L CiANO is een positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten.

In 2016 bracht hij zijn debuut-ep uit genaamd Boy From July en in 2017 volgde Boy From July 2. Beide ep’s werden goed ontvangen. In 2018 bracht L CiANO de tracks Safe Bij Mij & XTC uit die bij elkaar meer dan 400k streams hebben behaald. Zijn nieuwste ep Alle tijd geeft hem alle kans om door te breken en een household name in heel Nederland te worden.

Kom alvast in de vibe:

Extra informatie
Datum: woensdag 24 april
Locatie: BIRD café, Raampoortstraat 26-28
Aanvang: 22.00u
Entree: gratis

Bekijk het event op de website van BIRD of het Facebook-event.

Geef je op voor het tiende Eendracht Festival!

Artiesten, kunstenaars en andere creatieve Rotterdammers opgelet! Het Eendracht Festival vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. De aanmeldingen zijn vanaf nu geopend. Wil jij dus spelen of iets anders doen, meld je dan nu aan. Let op, je kan je aanmelden tot 1 mei, dus wacht niet te lang.

Het Eendracht Festival is het showcase festival dat laat zien hoeveel toffe acts Rotterdam te bieden heeft. Verspreid door de hele binnenstad hosten verschillende organisaties een eigen podium. Dit jaar is alweer de tiende editie! Rotterdamse acts kunnen zich nu opgeven.