Popunie Live presenteert Bellita Carol in BIRD

homegrown-bellitaOp donderdag 10 november is er weer een Popunie Live presents Homegrown. In het café van BIRD hebben we dit keer Bellita Carol op het programma staan.

Bellita Carol is een singer-songwriter met een grote liefde voor neo-soul, gospel en reggae. In 2013 deed ze met haar band mee aan de Sena Grote Prijs van Rotterdam en won daar zowel de juryprijs als de publieksprijs in de categorie urban. Hierna bracht ze haar ep Love & Light uit. Deze plaat is een perfecte weergave van Bellita’s veelzijdigheid en talent. Gospel, r&b, soul, jazz of reggae… she makes everything sound so easy.

Extra informatie
Datum: donderdag 10 november
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 26-28
Aanvang: 22:00 u
Entree: gratis

Bekijk het event op de site van BIRD of het Facebookevent

Wie wordt de favoriete artiest in de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2016?

stembanner-fb

Wat is een artiest zonder een publiek? Of misschien net zo goed gezegd: Wat is een publiek zonder artiest? Zondag 20 november vindt de finale van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2016 plaats in LantarenVenster. Lees hieronder hoe jij vóór vrijdag 18 november 12.00 uur jouw stem kan uitbrengen via Facebook. Om het stemfeest nóg leuker te maken maak je daarmee meteen kans op kaarten voor gave Rotterdamse muziekfestivals!

Zo divers als de Rotterdamse cultuur is, is ook de muziek van de 25 finalisten. De Grote Prijs van Rotterdam omvat daarom vier categorieën; live-artiesten in de categorieën Urban, Bands en Singer/Songwriter en producers in de categorie Electronics die ter plekke tegen elkaar strijden in een ‘beatbattle’. De professionele jury zal er zondermeer nog een flinke kluif aan hebben om te beoordelen wie de beste kwaliteiten in huis heeft. Maar al deze artiesten maken hun muziek natuurlijk in eerste instantie voor jou en willen graag weten van jij ervan vindt. Daarom wint in elke categorie de artiest of band met de meeste stemmen de publieksprijs van €250,- en jij hebt daarbij dus een sleutelrol!

Ben je benieuwd geworden wie de fantastische finalisten zijn? Ga dan naar www.groteprijsvanrotterdam.nl. Elke dag om 12.00 uur wordt er bovendien één finalist voorgesteld op de Sena Grote Prijs van Rotterdam Facebookpagina, aan de hand van drie vragen.

0563_gpvr2016_vouwposter_wt-2-kleinLaat op Facebook weten in welke finalist jij gelooft…
De finalisten van 2016 zijn niet de minsten. Ze hebben al flink wat bereikt en hun kwaliteiten liegen er dan ook niet om. En daar mogen ze trots op zijn! Jij kunt ervoor zorgen dat jouw favoriete finalist de erkenning ontvangt die hij verdient in de vorm van de publieksprijs.

Je doet dat als volgt: Door op ‘aanwezig’ te klikken in de Facebook-stemevents van de finalisten, geef je de desbetreffende artiest jouw stem. Bovendien heb je in onze wedstrijd gelukkig geen last van de Hillary-Trump tweedeling; je mag gerust multi-fan zijn en op meerdere artiesten stemmen!

…en win kaarten voor gave Rotterdamse festivals! 
En daar staat ook nog wat tegenover… Blijk jij vóór 18 november 12.00 uur op kandidaten gestemd te hebben die uiteindelijk de vier publieksprijzen winnen, dan kun JIJ ook iets WINNEN:

Misschien wel twee kaarten voor Festival Stille Nacht 2016 als jij hebt gestemd op de Singer/Songwriter die publieksfavoriet wordt, of tickets voor Motel Mozaique Festival als je hebt gestemd op de publieksfavoriet in de categorie Bands. Wellicht twee kaarten voor Run The Trap w/ What So Not als je stemt op de favoriet in de categorie Urban of twee tickets voor het Blijdorp Winter Festival als jij stemt op de favoriete producer in de Electronics battle. Reden genoeg dus om nu meteen naar de stempagina’s te gaan!

Extra informatie
Datum: zondag 20 november
Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996
Aanvang: 16.00 uur
Entree: €10,- | Beatbattle in de foyer is gratis toegankelijk
Kaarten via www.lantarenvenster.nl
Stemmen online kan HIER tot 18 november 12.00 uur!
Stemmen die in de stembooth in LantarenVenster worden uitgebracht tellen dubbel!

———————-
————————— (meer…)