Playlist concerten juni 2019

Yes… je kunt weer lekker inluisteren met de Spotify Playlist voor juni! Wie weet ontdek je wel jouw nieuwe favoriete act! Vergeet ‘m niet op te slaan door op ‘volgen’ te klikken.

Volg ons Spotify-profiel hier.

Meld je aan voor What’s Happening op Lowlands!

Wil jij op een podium tijdens Lowlands shinen? Dit is je kans! Vanaf nu kun je jouw creatieve uitspatting inzenden voor What’s Happening en daarmee kans maken op Lowlandstickets én een plek op het What’s Happening podium op Lowlands.

What’s Happening is de creatieve vrijhaven van Kunstbende en Rabobank op Lowlands, waarbij ze ieder kunstzinnig brein, creatief genie en aanstromend artiest van de zolder naar het podium helpen. Je kunt inzenden in acht categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury en de twee beste, gekste, mooiste of ontroerendste inzendingen winnen een plek op het What’s Happening-podium op Lowlands!

Win een optreden!

Upload je video op whatshappening.nl uiterlijk 7 juli 12:00u. Er zijn twee optredens te verdelen die door een jury worden gekozen: 155 (éénvijfvijf), Rens Polman, Koen Brouwer, Stella van Leeuwen en Hans Van Rompaey.

Everybody is an artist, let’s go!

Win tickets!

Liever gewoon tickets winnen voor Lowlands? Kan ook! Deel een foto van jouw beste ‘Huh wat gebeurt er nu’-gezicht op #vanzoldernaarlowlands en #whatshappening. Upload je foto uiterlijk 7 juli 12:00u.