Meld je aan voor What’s Happening op Lowlands!

Wil jij op een podium tijdens Lowlands shinen? Dit is je kans! Vanaf nu kun je jouw creatieve uitspatting inzenden voor What’s Happening en daarmee kans maken op Lowlandstickets én een plek op het What’s Happening podium op Lowlands.

What’s Happening is de creatieve vrijhaven van Kunstbende en Rabobank op Lowlands, waarbij ze ieder kunstzinnig brein, creatief genie en aanstromend artiest van de zolder naar het podium helpen. Je kunt inzenden in acht categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury en de twee beste, gekste, mooiste of ontroerendste inzendingen winnen een plek op het What’s Happening-podium op Lowlands!

Win een optreden!

Upload je video op whatshappening.nl uiterlijk 7 juli 12:00u. Er zijn twee optredens te verdelen die door een jury worden gekozen: 155 (éénvijfvijf), Rens Polman, Koen Brouwer, Stella van Leeuwen en Hans Van Rompaey.

Everybody is an artist, let’s go!

Win tickets!

Liever gewoon tickets winnen voor Lowlands? Kan ook! Deel een foto van jouw beste ‘Huh wat gebeurt er nu’-gezicht op #vanzoldernaarlowlands en #whatshappening. Upload je foto uiterlijk 7 juli 12:00u.

Voor meer info en de spelregels ga je naar whatshappening.nl
Check ook de What’s Happening instagram.

Popunie Live presenteert Si Christina in BIRD

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer hét geluid van morgen. De beste jonge , muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen. Vanuit Popunie Live hebben we elke maand de eer een nieuw talent voor het voetlicht te brengen. Deze maand is het aan Si Christina om BIRD op z’n kop te zetten.

Si Christina
Deze 33-jarige Kaapverdiaanse Rotterdamse, zoals Si Christina haarzelf omschrijft, is geboren en getogen in Rotterdam en haar roots liggen op de eilanden van Cabo Verde.

Van kleins af aan is Severa Christina (volledige naam) bezig met muziek. Na een lange tijd stil te zijn geweest besluit ze in januari 2018 de draad weer op te pakken en zich volledig te storten op haar muziek carrière. Naast de covers van traditionele Kaapverdiaanse nummers heeft Si zich de afgelopen maanden ook beziggehouden met Nederlandstalige muziek.

In juni 2018 is haar eerste track verschenen Down 4 Love, een Nederlandstalig nummer met een heerlijk zomerse vibe! Hierna heeft zij nog twee singles uitgebracht en in januari 2019 haar debuut-ep genaamd N’Joy. Haar ep heeft zij vernoemd naar haar dochter: Joy en ook staat het voor mensen laten genieten van haar sound, een dubbele betekenis dus.
Kom alvast in de stemming voor Si Christina met haar nieuwste video: