Playlist concerten september 2019

De zomervakantie is voorbij en september staat voor de deur! Hopelijk heb je voldoende kunnen opladen om er de komende maand weer flink tegenaan te gaan. Er valt namelijk weer veel lokaal talent te ontdekken. Abonneer je op de Spotify-playlist en ontdek jouw nieuwe favoriete act!

Music Support: Modular Festival

Na een spectaculair indoorseizoen is het tijd om buiten te spelen. Modular Festival transformeert het Keile District tot een echte walhalla voor danceliefhebbers! Gegarandeerd losgaan op een breed scala aan elektronische muziek van de nieuwste dj’s, liveacts en bands. Met behulp van Music Support Rotterdam kon er ruimschoots Rotterdams talent geboekt worden.

Electronic music, creative culture & likeminded people bij Modular Festival 2019! Op 31 augustus transformeert het Keile District in een proeftuin voor elektronische muziek. Het zomerfestival vindt dit jaar plaats op een splinternieuw, oer-Rotterdams, verborgen stuk terrein in het Keile District.

Modular neemt, voor de mensen die al bekend zijn met het Keilecafé, een nog groter gebied van het Keile District in beslag om de voetjes van het gras te laten gaan. Het Keile District ligt in het M4H-gebied, vlakbij het centrum van Rotterdam. De locatie is voor velen nog onontdekt terrein en daarmee een echte verborgen schat. In samenwerking met creatieve ondernemers Keilecafé, Keilewerf, BAR en De Geheime Tuin vult Modular dit stukje grond met muziek en kunst om je je helemaal thuis te laten voelen.

Modular belooft een festival te worden met een breed scala aan elektronische muziek van de meest uitdagende dj’s, live-acts en bands. O.a. Tom Trago & David Vunk, Or:la en The Mauskovic Dance Band (live) zullen het podium betreden. Het festival legt de focus dit jaar op intimiteit en kwaliteit.

Rotterdamse acts die op Modular Festival te bewonderen zijn, zijn o.a. David Vunk,  Philou LouzoloPohon, Lin Tonic, Oceanic, Jetti & Post en Yør Kultura.

Check de volledige line-up hier!