Noord Ongehoord presenteert rockband Certain Animals

NoordOngehoordLogoDe lokale rockers van Certain Animals openen vrijdag 28 februari in Het Klooster Oude Noorden een nieuw initiatief voor muziek: Noord Ongehoord! Noord Ongehoord zal elke maand in het hippe Rotterdam Noord een talentvolle lokale band programmeren.

“Met zoveel muzikaliteit in de Rotterdamse muziekscene is het tijd voor een plek waar bands gehoord kunnen worden. Met steeds minder podia in Rotterdam biedt Noord Ongehoord een plek voor live rock ’n roll, wereldmuziek en alles daartussenin.”, aldus de organisatie.

De eerste editie van Noord Ongehoord wordt afgetrapt door de Rotterdamse band Certain Animals. Zij speelden eerder in zalen als Rotown, Roodkapje en op festivals als Noord Bruist en de Pleinbioscoop. Met hun Amerikaans aandoende sound en riffs, die doen denken aan andere tijden, begeef je je tijdens een optreden van Certain Animals in het Amerika van de jaren ’60 en ’70. Verwacht bluesrock, stoner en garagerock met een duidelijke link naar onder andere Triggerfinger, Queens Of The Stone Age en Kamchatka. Maak je klaar voor een avond vol vuige rock!

Extra informatie
Datum: vrijdag 28 februari
Locatie: Het Klooster Oude Noorden, Ruivenstraat 81, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur / deur open: 20:30 uur
Entree: 5 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Noord Ongehoord.

Noord Ongehoord wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Let’s Jam editie met Rotterdamse singer/songwriter Jeruma

lets jam jerumaLet’s Jam is nu al bijna een jaar een succesvol en uniek ‘all inclusive’ muzikaal concept met een mix van livemuziek en een te gekke afterparty met dj’s.

Bij Let’s Jam is er een grandioze open mic met de liveband van Jared Hiwat (The Voice Of Holland finalist van 2012), de sensationele vrouwelijke drummer Cecilia Adriaanse en co-hosted door Adlicious zangeres Laise Sanches. Op de open mic kunnen bekende artiesten (maar ook nieuwe getalenteerde zanger(essen)s en muzikanten) hun skills komen tonen.

Ben jij één van die getalenteerde artiesten? Kom en toon jouw skills! Neem contact op via info@universalsoundprojects.nl of meld je aan het begin van de avond bij de host.

Iedere editie van Let’s Jam wordt er een artiest uitgelicht. Dit keer is het singer/songwriter Jeruma. De Rotterdamse songwriter, producer en vocalist heeft een mix gemaakt van zijn invloeden uit de soul, pop, hiphop en jazz en brengt dit op volledig eigen wijze: openhartig, breekbaar, dromerig en sexy.

Zijn laatste ep 2 verscheen in de zomer van 2013, waarna Radio 6 en Sublime FM de single So Many Songs veelvuldig airplay gunden. Jeruma treedt momenteel op met zijn viermansformatie, waarbij hij zelf plaatsneemt achter de toetsen en wordt bijgestaan door zijn ritmesectie met drums, bas en gitaar. Jeruma is een artiest die je niet snel vergeet als je hem hebt zien optreden.

Na de jamsessie is het tijd voor de afterparty. Ditmaal zijn de special guests de sweetlake finest dj’s: JustMe, Julsquared, Matthew Roberts, Frank-Jay, B3b en Mello. De residents zijn: Curteez, El Georgio, Mixmaster J en Soundproviders.

Ook is er een special optreden van niemand minder dan Gio, die onlangs zijn nieuwe hit Dieper uitbracht. Het geheel wordt gehost door de Daily Diva Models.

Extra informatie
Datum: donderdag 27 februari
Locatie: Cinéma Rotterdam, Rodezand 36, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis tot 23:00 uur / na 23:00 uur: dames 5 euro – heren 10 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Cinéma Rotterdam.