Noord Ongehoord met Beach Coma en Sociale Onrust

beach comaOok in de koude wintermaanden programmeert Klooster 7 in het Oude Noorden live muziek tijdens Op vrijdag 28 november wordt het podium betreden door de lokale bands Beach Coma en Sociale Onrust.  

De leden van Beach Coma blazen rauwe snelle rock uit de speaker. Deze Rotterdamse band combineert rock ’n roll en punk zoals we dat kennen van onder andere The Cramps met hier en daar een beetje Speedrock. De teksten van Beach Coma sluiten moeiteloos aan bij het gitaar, bas en drum-geweld met aanstekelijke one-liners zoals je die uit de punk van The Ramones kent.

Twee-mans band Sociale Onrust ontstond zoals vele grote bands tijdens het drinken van een goed glas rode wijn. Die nacht hing er elektriciteit in de lucht, iets wat de jonge knapen nu elk weekend weer proberen op te roepen met hun niet mis te verstane teksten en rete duidelijke instrumentale kunnen. Het rammelt, maar het rammelt goed!

Sociale Onrust is een Nederlandstalige band in de stijl van Hausmagger en de Heideroosjes. Laat de koude winter rillingen van je afblazen!

Extra informatie
Datum: vrijdag 28 november
Locatie: Hammerstraat 63 Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur / deur open: 20:30 uur
Entree: 5 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Noord Ongehoord.

Noord Ongehoord wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Open podium Maassluis zoekt talent

maassluisMaassluis is op zoek naar enthousiaste, talentvolle, originele, gekke, spectaculaire en grappige acts. Denk je: “hier kan ik mij in vinden” en ben je tussen de 12 en 24 jaar? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Eigenlijk is het ongepast er niet bij te zijn, want natuurlijk wil je de talenten uit jouw eigen stad zien. Contact leggen met leeftijdsgenoten en gewoon helemaal uit je dak gaan! En het beste… de entree van het open podium is helemaal gratis!

Meld dat je geïnteresseerd bent, dan krijg je een formulier dat je kan invullen zodat wij op de hoogte zijn van je act om een goed programma te maken. Als je nog verdere vragen hebt horen wij het graag!Aanmelden kan via openpodium25@gmail.com of 06-85 31 6446.

Let op! Aanmelden is mogelijk tot 10 december en onder de tien deelnemers wordt het event afgelast!

Extra informatie
Datum: donderdag 18 december
Locatie: InBlik, De Vloot 208, Maassluis
Aanvang:
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Jongerenwerk Maassluis.