Open podium Maassluis zoekt talent

maassluisMaassluis is op zoek naar enthousiaste, talentvolle, originele, gekke, spectaculaire en grappige acts. Denk je: “hier kan ik mij in vinden” en ben je tussen de 12 en 24 jaar? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Eigenlijk is het ongepast er niet bij te zijn, want natuurlijk wil je de talenten uit jouw eigen stad zien. Contact leggen met leeftijdsgenoten en gewoon helemaal uit je dak gaan! En het beste… de entree van het open podium is helemaal gratis!

Meld dat je geïnteresseerd bent, dan krijg je een formulier dat je kan invullen zodat wij op de hoogte zijn van je act om een goed programma te maken. Als je nog verdere vragen hebt horen wij het graag!Aanmelden kan via openpodium25@gmail.com of 06-85 31 6446.

Let op! Aanmelden is mogelijk tot 10 december en onder de tien deelnemers wordt het event afgelast!

Extra informatie
Datum: donderdag 18 december
Locatie: InBlik, De Vloot 208, Maassluis
Aanvang:
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Jongerenwerk Maassluis.

Ontheffing straatartiesten in Rotterdam

STRAATMUZIKANTEN_fotoRotterdamImageBankDe gemeente Rotterdam wil graag een gezellig en levendig centrum en straatartiesten horen daarbij. In het centrum van Rotterdam is ruimte voor ongeveer 50 artiesten en 45 muzikanten en in Prins Alexander voor drie.

Iedereen mag in Rotterdam vrij optreden, maar voor het centrum en de winkelcentra van Prins Alexander moet iemand ontheffing aanvragen. Omdat vroeger wel eens overlast was van de optredens, zijn er regels. Zo mag muziek bijvoorbeeld niet versterkt zijn en mag de artiest niet te lang op één plaats staan. Een ontheffing is digitaal aan te vragen via de website.

Bij de selectie van artiesten let de gemeente op uitstraling, technische vaardigheden, frequentie van optreden en soort instrument. Zo hoopt zij een divers aanbod aan straatartiesten en –muzikanten een kans te geven. De inschrijving is gratis maar je moet wel een geldig legitimatiebewijs bijvoegen.

Ontheffingen kunnen vóór 31 december worden aangevraagd, voor de meeste kans op een plek. In januari vindt de selectie plaats en wordt de uitslag bekend gemaakt. De ontheffing is vervolgens maximaal tot het einde van 2015 geldig.