Vanavond singer/songwriter Open Podium in Grounds/WMDC

Openpodium_wmdc_17AprilHet Open Podium dat maandelijks op woensdagavond in het WMDC wordt gehouden door de SKVR is een prachtig podium waar legendarische artiesten zoals George Clinton, Paco Pena en Fatoumata Diaware hebben gestaan. De programmering is in handen van Heiko Dijker, Tabla docent op de SKVR.

Elke maand een ander thema, op 17 april is dat singer/songwriter. Naast een aantal zeer getalenteerde singer/songwriters, waaronder Jazzalara, zal er ook prachtige Indiase en Westerse klassieke muziek te horen zijn. Kortom, een zeer sfeervolle avond in het gezellige WMDC.

Iedereen kan zich aanmelden via: heikodijker@icloud.com of via de website van Heiko Dijker.


Extra informatie

Datum: Woensdag 17 april
Locatie: Grounds, Willem Buytewechstraat 68, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Grounds of de website van SKVR.

 

 

My Own Army biedt songs gratis aan

my own army198406_406786866039386_1736024434_nDe Rotterdamse rockband My Own Army heeft de songs van hun eerste ep geremasterd. Via hun eigen website zijn ze gratis te downloaden.

De band heeft tot deze actie besloten als “goedmakertje” voor de fans die het met wat minder optredens moeten doen dit jaar vanwege de geplande cd-recordings.

My Own Army werkt keihard aan een nieuwe cd. Met een ervaren producer en studiotijd in de befaamde Sandlane Studio liggen de verwachtingen hoog.

De band heeft de pre-recordings inmiddels afgerond en begint in mei aan de opnamen.

Zanger Herman de Kok: “We verwachten dat de cd aan het einde van het jaar uitkomt. We verklappen niet te veel maar het wordt een knaller! We hebben onze fans lang moeten laten wachten. Vandaar het besluit om de songs te remasteren en gratis aan te bieden. De songs klinken nog vetter dan voorheen. Ik hoop dat iedereen ze download en dat ze via Social Media gedeeld worden!”

Download de gratis songs hier.

Voor meer informatie bezoek je de website van My Own Army.