Nieuwe single en clip voor Bryan van Putten

bvp_photo_3Rotterdamse singer/songwriter Bryan van Putten heeft een nieuwe single op de markt gebracht. Het nummer Reaching Out In Melody is de tweede single van zijn aankomende album.  

De clip voor Reaching Out In Melody is te zien op YouTube. Deze is opgenomen op Aruba, mocht je de vogels niet herkennen.

Het nummer is ook te vinden op verschillende media kanalen zoals iTunes en Spotify. De artwork van de single is ontworpen door Kamran Raja.

Bryan van Putten – Reaching Out In Melody

Bryan Anthony van Putten is een Nederlands-Caribisch songwriter, zanger en gitarist. Autobiografische teksten en een introspectief persoonlijkheid liggen ten grondslag aan de muziek van Bryan. Het zijn eerlijke nummers over waar-gebeurde verhalen en zachtzinnige gevoelens die uit het diepste van de ziel worden geput. Emoties waar vrijwel iedereen mee te maken krijgt worden op een eigenzinnige manier, schaamteloos blootgesteld  aan de vergankelijkheid van het leven.

Bryan van Putten treed regelmatig op als entertainer in Rotterdamse kroegen waaronder Hemingway en is tevens de winnaar van de publieksprijs  tijdens de Grote Prijs van Zuid Holland 2010. Ook is hij geselecteerd voor de Kick Off van de Grote Prijs Rotterdam 2013 in WORM.

Meer weten over Bryan van Putten? Bezoek dan de officiële website, Facebook pagina of Myspace.

Twaalfde editie van Speyksessies in Galerie Frank Taal

SPEYKSESSIES_LOGO-PSDVoor de opening van alweer het vierde seizoen is Speyksessies aan het eind van deze maand terug in Galerie Frank Taal voor Speyksessie 12!

Het programma van 28 september belooft veel voor de rest van het seizoen. Marije Sieben won overtuigend de Haagse voorronde van Kunstbende Zuid-Holland en deze Rotterdamse schrijfster opent het programma met een kort verhaal.

Vervolgens een stukje muzikale schoonheid: in een paar regels kan Nancy Brick je dwingen om te luisteren naar de verbijsterende eenvoud van hun muziek.

Dan verder met in hiphop gewortelde spoken word van Rotterdams dichttalent YMP. Na de pauze opent singer/songwriterduo Lieve Louise en de Fanfare, die met instrumentjes van rommelmarkten en voorwerpen uit speelgoedwinkels Nederlandstalige liedjes maken.

Daniël Dee is sinds kort stadsdichter van Rotterdam, wat natuurlijk ook zeker een optreden bij Speyksessies waard is. De avond wordt afgesloten met Taymir, die authentieke popsongs in de beat-traditie van de jaren ’60 maken. Een meer dan terechte opener voor dit nieuwe seizoen Speyksessies.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 28 september
Locatie: Galerie Frank Taal, Van Speykstraat 129, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur / Zaal open: 19:30 uur
Entree: 5 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Speyksessies. Blijf op de hoogte van de laatste ins and outs via Twitter.