Grote Prijs Rotterdam finalist Bryan van Putten releast nieuwe single met clip

Bryan van Putten - GPROp zondag 17 november stond Rotterdamse singer/songwriter Bryan van Putten nog te shinen in de finale van de Grote Prijs Rotterdam in LantarenVenster. Nog geen maand later lanceert hij alweer zijn derde single van 2013; Curious Faces (Furious Love).

Bryan Anthony van Putten is een Nederlands-Caribisch songwriter, zanger en gitarist. Autobiografische teksten en een introspectieve persoonlijkheid liggen ten grondslag aan zijn muziek. Bryan van Putten is het meest bekend om zijn kwetsbare mix van intieme, melodieuze bekentenissen, doordrongen door pop hooks, poëtische teksten en nostalgische sentimenten.

Bryan van Putten bereikte de finale van de Grote Prijs Rotterdam 2013. Hij treedt regelmatig op als entertainer in Rotterdamse kroegen waaronder Hemingway en was in 2010 al winnaar van de publieksprijs Grote Prijs van Zuid Holland.

Bryan van Putten – Curious Faces (Furious Love)

De videoclip voor Curious Faces (Furious Love) is geschoten door Baranca Media Productions. De single is inmiddels ook te vinden via iTunes en Spotify. Het artwork is ontworpen door Sylvana Woelders.

Wil je meer weten over deze singer/songwriter, bezoek dan zijn officiële website of Facebook.

Popunie Music Support Rotterdam: 010Sessies met The Lunar Energy

lunar energyEen aparte combinatie van soul, pop, jazz, synth, funk en R&B smelt samen in de energieke grooves van de The Lunar Energy.

The Lunar Energy is een band die is opgericht door gitarist/songwriter/producer Danny van den Broeke en is ontstaan door zijn afzonderlijke samenwerkingen met Sanne Nout en J. Greene.

Na een periode waarin hard is gewerkt aan repertoire zijn ze klaar om hun nummers te presenteren en nemen je mee in hun wereld van sfeervolle en intense ballads en catchy uptempo songs.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 21 december
Locatie: RAAF, Hillelaan 19, Rotterdam
Aanvang: 16:30 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van RAAF.

Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.