Nieuwe single en clip voor Bryan van Putten

betteroffthanme_cover-kamran_rajaDe nieuwste single van Rotterdamse singer/songwriter Bryan van Putten is uit. Het nummer Better Off Than Me is zijn eerste single van 2014. Het is tevens de eerste van minstens zes singles die Bryan van Putten van plan is om uit te brengen dit jaar.

Bryan van Putten is in maart te zien in het tv-programma The Hit op RTL 5. Ook is Bryan van Putten finalist van Grote Prijs Rotterdam 2013 en de winnaar van de publieksprijs tijdens de Grote Prijs van Zuid-Holland 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=3RQ4rU6eWJM
Bryan van Putten – Better Off Than Me

Artwork van de single is ontworpen door Kamran Raja.

Voor meer informatie bezoek je de website van Bryan van Putten.

De Nuance gaat samenwerking aan met Aafke Romeijn

De Nuance (c) Truc Hoang, Theo HuijgensAfgelopen jaar brachten rapper/schrijver Marco Martens en producer Royal with Cheese met hun project De Nuance de lp Tweede Viool/Derde Bedrijf uit. Eerder deze week verscheen de derde en laatste videoclip van het album. Het nummer Lange Weg Naar Huis is een samenwerking met ‘Spinvismeisje’ Aafke Romeijn, die op dit nummer haar rapdebuut maakt.

De videoclip is gemaakt door Wat Loop Je Nou Te Kijken. Het grootste deel van het clipbudget is terechtgekomen in de kassa’s van de Rotterdamse kroegen waar de opnamen plaatsvonden.

Bekijk de video hier:

De Nuance ft. Aafke Romeijn – Lange Weg Naar Huis

Het album Tweede Viool/Derde Bedrijf is digitaal en op 12” vinyl verkrijgbaar op de website van De Nuance.